rabljen avto
Sicer vem, da tole ravno ne spada sem, pa vendarle bo mogoče koga zanimalo – tistega s plitkim žepom, ki bi se rad še nekaj časa vozil. Za prodat imamao namreč avto Renault 19, kovinsko modre barve letnik 89. Registriran je do jeseni 2004, 196.000 km. Vseskozi vzdrževan, parkiran pod streho, s strešnim oknom. Ker imamo 2 majhna otroka smo se ga odločili prodat, čeprav še prav lepo gre (mož se vozi z njim v službo vsak dan 25 km v eno stran daleč) in si nabavit nekaj večjega, s klimo poleti za na morje. Če koga zanima naj pokliče na 040 304 808 – Dolenjska, po možnosti do vikenda (potem gremo na sejem).
Ja ja.. la la la la la… a se vam ne zdi, da vse prevec ljudi prodaja stare avte z precej kilomerti za sabo, ker se je začelo obdobje merjenja izpuhov na tehničnem?!?! Kaj mi bo avto, ki gre brez problemov, če čez par mesecev ne bom naredil tehničnega in bo pol samo še za v smeti?!? Pomislite malo, preden nasedete takim oglasom!!!!!!!
lep dan
Računat znaš, samo moj mož ne hodi 15 let v službo, to je to. Pač pa precej manj. Vrtel nazaj nismo popolnoma nič, je kot je. Pa se opravičujem, če sem sprožila toliko polemike. Samo ponudit sem hotla, saj vem, da se na tem forumu zbira kar nekaj mladega folka, samskega (mišljeno brez otrok), ki bi se lahko vozil kar še nekaj časa za malo denarja. Sicer pa če ni nobeden zainteresiran, lahko tudi o čem drugem.