Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem rabljen avto

rabljen avto

Sicer vem, da tole ravno ne spada sem, pa vendarle bo mogoče koga zanimalo – tistega s plitkim žepom, ki bi se rad še nekaj časa vozil. Za prodat imamao namreč avto Renault 19, kovinsko modre barve letnik 89. Registriran je do jeseni 2004, 196.000 km. Vseskozi vzdrževan, parkiran pod streho, s strešnim oknom. Ker imamo 2 majhna otroka smo se ga odločili prodat, čeprav še prav lepo gre (mož se vozi z njim v službo vsak dan 25 km v eno stran daleč) in si nabavit nekaj večjega, s klimo poleti za na morje. Če koga zanima naj pokliče na 040 304 808 – Dolenjska, po možnosti do vikenda (potem gremo na sejem).

Jaz pa prodajam BMW letnik 1998 (1,8) model E46 svetlo modre barve, klima, original BMW radio z cd-ji, airbagi, alu platišča 2 x, zelo lepo ohranjen, beli smerniki, če mogoče koga zanima.

jaz pa aurobianchi letnik 1982, rumen ful srčkan in ful dobro ohranjen.

Prodam karambolirano Fiat tempro v delih ali celo.

pojdite na Avto .over net…..

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Ja ja.. la la la la la… a se vam ne zdi, da vse prevec ljudi prodaja stare avte z precej kilomerti za sabo, ker se je začelo obdobje merjenja izpuhov na tehničnem?!?! Kaj mi bo avto, ki gre brez problemov, če čez par mesecev ne bom naredil tehničnega in bo pol samo še za v smeti?!? Pomislite malo, preden nasedete takim oglasom!!!!!!!
lep dan

js pa ugodno zamenjam 16 let staro, malo rabljeno rolko z zelenimi koleščki, ki se svetijo v temi.

Hjoj za ta avto nisem slisal ze 10 let :))) Mas kako sliko?:)

Prišparaj za pikeca še 16 let.

Jaz bi pa samo koleščka vzel. Ampak samo, če se res svetijo. Zanje ti dam takega robota (transformers), ki se spremeni v dirkalni avto. 🙂

You never know when an old calendar might come in handy! Sure, it's not 1985 right now, but who knows what tomorrow will bring? -Homer Simpson

AHA, pa te imam.

Eno leto ima tja ene 300 delovnih dni, vaš avto je star 15 let in če ni šel mož z njim niti scat ne, razen v službo, pomeni, da bi moral imet 225.000 kilometrov.

VRTELI STE ŠTEVC, PIZDE !!!!!

Pol pa jaz zastonj po SLO hodim na oglede ker folk laže !!!

Računat znaš, samo moj mož ne hodi 15 let v službo, to je to. Pač pa precej manj. Vrtel nazaj nismo popolnoma nič, je kot je. Pa se opravičujem, če sem sprožila toliko polemike. Samo ponudit sem hotla, saj vem, da se na tem forumu zbira kar nekaj mladega folka, samskega (mišljeno brez otrok), ki bi se lahko vozil kar še nekaj časa za malo denarja. Sicer pa če ni nobeden zainteresiran, lahko tudi o čem drugem.

:)))))))))))))))))))))

Kultura dialoga in komuniciranja na nivoju ni kaj!!!
Računalnik ! ,sramuj se….

Dilerji in mutibariči se spokajte na drug forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

New Report

Close