Rabljena smučarska oprema za otroke….Cena? Kam po njo??
Pozdrav!
Najprej, NE smučamo! Mene in mojega moža smučanje niti malo ne veseli, raje imava morje, toplice…
Imava pa tri otroke, ki si zadnji dve leti želijo stati tudi na smučkah…
Novo bi kupila če bi smučali, šli vsako lezo na smučanje tako pa se mi zdi to nepotrebno zapravljanje denarja…
Med zimskimi počitnicami bi tako šli namesto v toplice malo na sneg, npr. na Pokljuko…
Kam naj grem po rabljeno opremo? Rabim čisto vse, razen oblačil! Pa itak da za začetnike ne neko profi robo…Malo bi se pa že naučili ni vrag….Veliko so: dva okoli 1.45 m in ena 1,30 m. Velikost za 2x 11 let in 1x 8.
Koliko stane ta hec, tako okvirno, ker res nimam pojma in na kaj moram biti pri nakupu še posebaj previdna?
Vem, da je tule veliko smučarjev, ki mi boste znali pomagati…Pa čeprav samo z nasveti..
Hvala za pomoč in lep večer…
Mi smučamo vsako leto kar nekajkrat – en teden v tujini, pa še kakih 10x vmes na naših smučiščih in kljub temu otrokom kupujem rabljeno opremo – vsako leto gremo na smučarski sejem (pri nas je v Celju, je pa v vseh večjih mestih), prodamo staro opremo in kupimo drugo. Smučarske čevlje vsako leto, smuči ponavadi na dve leti.
Za 11-letnika smo lani dali, če se prav spomnim, ok. 40-50 eur za pancarje in ok. 90-100 za smuči.
Dobi se tudi precej ceneje.
Lahko pogledate tudi na bolhi.