Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rabljeni avti iz Celja in okolice – ne kupujte nikoli in nikdar!

Rabljeni avti iz Celja in okolice – ne kupujte nikoli in nikdar!

Smo se s kolegi zadnjič pogovarjali. Vsi smo imeli v določenem obdobju v življenju izkušnjo z rabljenim vozilom / delovnim strojem iz področja Celja in okolice. Jaz celo dve. In prav vsakega so nategnili. Pa to velja za vse. Od tamkajšnjih avtohiš za rabljena vozila “z garancijo”, pa do bognedaj balkanskih preprodajalcev zgonenih Nemških Wagnov s prevrtenimi kilometri.

Skratka samo stran od tam, je cela regija pokvarjena do onemoglosti.

Taka je tudi moja izkušnja, kupila sem rabljenega cliota, brezhibnega, lepo dišečega, po 2 dneh vožnje pa je začel crkavati, zaradi “skrite” napake. Ta napaka je bila seveda nepopravljiva. In sem vrgla stran 1200 eur !

Moja izkušnja npr. je bila da sem prvič kupil moped za katerega mi tip ni dal homologacije, čeprav je obljubil da mi jo bo dal kasneje. Na koncu mi je tip rekel zakaj to sploh rabim. Sem se potem hecal da sem dobil duplikat.

Druga izkušnja je bila z delovnim strojem. Tip pravi da je naredil servis na bremzah. Na mestu ko smo probali so bremze sicer delale. Ko sem ga pripeljal domov sem se pa skoraj ubil ker bremze niso prijele niti malo. xD

Kolegi so meli še bolj lovske. Ukradeni, večkrat zaleteni avtomobili, pa uvoženi iz Belgije preko Francije in Nemčije v Slovenijo. Skupaj švasani avti iz dveh različnih polovic (to je bilo pred 30 leti) itd.

Celje je druga Sicilija. Bezi stran kdor more.

Enkrtar sem kupil emo renautovo petko v Celju. Razen zaradi tablice, ki sem jo obdržal in so me prijatelji zajebavali, kako si lahko privoščim takšno blamažo, ni bilo težav!

A smo vsi pri Kekotu kupovali?

Nikoli več avta z druge strani Trojan!

Cccc, jaz sem pa ravno v Celju naletel na najboljše vozilo iz ekonomskega vidika. 320€ za avto, ki je pil 5l nafte, vozil sem ga 2 ali celo 3 leta, poleg rednih servisov sem menjal sprednjo kompletno vzmet in dva nosilca motorja…drobiž v glavnem. Ne kupujem nikoli od preprodajalcev ali avtohiš, ampak samo od fizičnih oseb (beri:lastnikov).

Prekajen meso dl cajt gvera;)

Pri nas dve izkušnji, prva slaba, druga dobra.
Obakrat od fizičnih oseb, prvič moški, drugič ženska. Prvi renault, na prvi pogled vse ok. Dokaj hitro težave z elektriko in nato ležaji, popravilo ni bilo poceni. Končalo se je s totalko, ki jo je povzročilo po klancu nasproti navzdol vozeče vozilo.
Drugi nakup vw, ki ga je še danes videti kje na cesti, čeprav že nekaj let ni več naš.

Moj ati pravi:”nikdar ne hodi po avto čez trojane.” !!!

Hm, ampak tvoj ati ti ni vsega povedal. Če hodiš po deda čez trojane, boš pa fejst nategnjena! 😉

Po mojih izkušnjah: Dežela kruhoborcev. Imajo pa fejst punce, to pa.

http://bos.zrc-sazu.si/cgi/neva.exe?name=ssbsj&tch=14&expression=zs{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3D30354

Moj tudi …

Ampak doma smo na drugi strani Trojan 🙂

New Report

Close