Najdi forum

Račke

Čao folk!
A mogoče kdo ve, kdo poje Račke? To j un 100 let str kumad, k vsi znajo densat nanga- od triletnih mulcou do večnih študentou…

Žverca, Društvo za pomoč živalim Škofja Loka - Kranj 040-21-88-61 www.zverca.si

No ja… lih 100 let nima, skoraj 20 jih pa bo !!! Slovensko verzijo Račk je izvajala skupina SIBILA , ki je bila mislim, da iz Kranja oziroma okolice. V glavnem najbolj poznan član , oziroma članica tega benda je Romana Kranjčan. Jaz sem že slišal tudi Nemško verzijo Račke , ki so jo poimenovali Ententanz izvaja pa jo Frank Zander. Drugače pa je to Nizozemska pogruntavščina, kot toooliko drugih stvari v glasbi.

Ej, hvala! Če veš še kak dobr komad za plesat iz tistih cajtov, prosm napiš! R.

Kot sem že napisal Nizozemci ponavadi spravijo skupaj kaj dobrega .
Recimo skupina SHORTS – COMMENT CA VA . Skladba, ki je bila na nemškem govornem področju koncem 70- ih pravi hit, pri nas pa razen redkih predvajanj na radio Ljubljana ni bilo nobenega pravega odziva. Po moje pa….. super hit. Ali pa recimo kaj od DUO BACCARA . Recimo The devil send you to laredo; ali pa dobra stara Yes, sir I Can Boogie, ali pa Sorry I´m a lady…. ! Ali pa recimo kaj od ženskega tria LUV iz koncev 70. Komadi kot so Sing me a chanson, ali pa Trojan Horse , ali pa Dream, Dream; ali Louie je´t adore. Od kod so te tri ženske pa lahko trikrat ugibaš :-)).

Je pa tako; tako, kot oči imajo tudi vsaka ušesa svojega malarja. Tko, da treba je slišat.

Aja, komadi so na voljo na Kazaa-i, seveda z obilico sreče.

Lp
Posavec

ja, to pa poznam! prid na otvoritev rdeče ostrige v škofji loki (nej bi bla 26.9.) k midve s kolegico (MONA&ROZA) vrtiva musko! bo žur! mava samo dobro staaro preverjeno dobro musko za densat!

Imam malo ploščo, na obeh straneh so račke, izvaja pa jo 12. nadstropje.
imam tudi ploščo od Sibile (malo).

LP Jack

Ma ja, mava tud midve tamale plate, sam si z njimi ne morva nč pomagat, k jih tm ne morva vrtet. Pa sam račke piše na plošči, ni nč izvajalca, pol pa nisva vedle. Ej, kva j to za ena Sibila? Keri so pa člani? Nč ne poznam.

JAz mam račke pa so izvajalci “Banda”
Lahko pošljem MP3

pozdravljeni želim sprejeti melodijo siblia račji ples.hvala lep pozdrav tanja.

imam račke od sibile in 12 nadstropja v mp3 formatu. če želiš, pošlji svoj mail.
Lp jack

New Report

Close