Račun elektrika
Stara forumašica, 14.11.2024 ob 18:22
In poraba pa je kaka? Do kWh enaka kot prejšnji mesec?
Eeeh. Če so bedaki. Saj ne vedo kaj plačajo. Sam na končni znesek se spoznajo. Zaradi neupravičenega strahu so imeli pa vse izklopljeno. Seveda je potem manj, če niso porabili praktično nič.☝️😁
Sem zadnjic predstavil kako bi to izgledalo za november, ko je že zimska tarifa. Pri porabljenih cca 900 kwh bi bil znesek po novem enak, kot po prejšnjem obračunu. Vse kar je manj. bo bil znesek višji kot prej. Torej bi najdražje plačevali tisti, ki najmanj porabijo ali celo nič. Ravno obratno od tega kar so nam tvezili.☝️😁
takle, 14.11.2024 ob 18:33
Jaz pa še enkrat tolk kot prejšni mesec. So pa res cel mesec trije ornk razvlažilci laufal. Ta še tud, tako da bo realna slika pol kasnej.
Uff. Razvlažilec če skoz laufa je tud oreng porabnik. Jebemti, men še računalnik ponuca skoraj kilovatno uro v eni uri, če melje predelavo kakega videa in še kaj zraven, ko zakorbla na full 950W napajalnik.😁….so določene stvari na katere človek kar pozabi…
crazyfrog, 14.11.2024 ob 18:41
Evo js sm lih petrolejko pržgala. Net sosedu krademo. Bom .. bom prišla na robijev znesek zdaj z novembrom. Zabita čreda se pa ne zna it.
Saj jaz tud po novem. Komp sem fukno ven. Še petrolej od ciganov kupim, ki ga ukradejo in ga cenej prodajo.☝️😁…ne bojo mene fašisti, veš?☝️
modrivrag, 14.11.2024 ob 18:38
Uff. Razvlažilec če skoz laufa je tud oreng porabnik. Jebemti, men še računalnik ponuca skoraj kilovatno uro v eni uri, če melje predelavo kakega videa in še kaj zraven, ko zakorbla na full 950W napajalnik.😁….so določene stvari na katere človek kar pozabi…
Bomo zdaj zdaj zaključili z obnovo po poplavah in potem naj bo mir. Tako z vodo kot a položnicami.
Omrežnina bo sorazmerna porabi toka, so napisali. PV je danes zagotovil, da bo cene elektrike enaka še štiri mesece. Torej tudi cena omrežnine ne sme biti višja. Poraba elektrike in omrežnina nista ločeno priskrbljeni ampak sta funkcijsko povezani zato bi omrežnina in ostali prispevki morali biti vključeni v ceno električne energije, ki jo določa vlada, sicer bodo omrežnina in dodatki, ter prispevki, le podlo izigravanje državne politike.
Anonimno 8834, 14.11.2024 ob 20:14
Omrežnina bo sorazmerna porabi toka, so napisali. PV je danes zagotovil, da bo cene elektrike enaka še štiri mesece. Torej tudi cena omrežnine ne sme biti višja. Poraba elektrike in omrežnina nista ločeno priskrbljeni ampak sta funkcijsko povezani zato bi omrežnina in ostali prispevki morali biti vključeni v ceno električne energije, ki jo določa vlada, sicer bodo omrežnina in dodatki, ter prispevki, le podlo izigravanje državne politike.
Ne, nisi razumelo. Omrežnina bo kot so jo zastavili. Torej bistveno dražja. fiksni del seveda. Zato bo pa elektrika po kwh še cenej kot je bila sedaj.