Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Račun elektrika

Račun elektrika

Evo, danes dobili račun za elektriko. Naš je 15 eur nižji, od mame pa za 25!

Bi si želela, da ostane tako! Čeprav vem, da bo novemrski najbrž malo višji, a ne verjamem, da veliko.

Prosim, če nehate širiti neresnice in strašiti ljudi!

Tudi naš je bil nižji.

Za oktober je račun 34,55 Evra.

Tudi mi imamo zlo nizek racun, glede nato da kurimo na el. Radiatore… Od januarja do maja sem mela vsako poloznico cca 250, oktobreska pa je prisla 130e hm…

Tudi jaz upam da tako ostane

In poraba pa je kaka? Do kWh enaka kot prejšnji mesec?

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 14.11.2024 ob 18:19

Tudi naš je bil nižji.

Za oktober je račun 34,55 Evra.

Potem te tokrat niso fašisti usekal?😁

Stara forumašica, 14.11.2024 ob 18:22

In poraba pa je kaka? Do kWh enaka kot prejšnji mesec?

Eeeh. Če so bedaki. Saj ne vedo kaj plačajo. Sam na končni znesek se spoznajo. Zaradi neupravičenega strahu so imeli pa vse izklopljeno. Seveda je potem manj, če niso porabili praktično nič.☝️😁

modrivrag, 14.11.2024 ob 18:22

Potem te tokrat niso fašisti usekal?😁

To je na insajderju prebral.

Sem zadnjic predstavil kako bi to izgledalo za november, ko je že zimska tarifa. Pri porabljenih cca 900 kwh bi bil znesek po novem enak, kot po prejšnjem obračunu. Vse kar je manj. bo bil znesek višji kot prej. Torej bi najdražje plačevali tisti, ki najmanj porabijo ali celo nič. Ravno obratno od tega kar so nam tvezili.☝️😁

Jaz pa še enkrat tolk kot prejšni mesec. So pa res cel mesec trije ornk razvlažilci laufal. Ta še tud, tako da bo realna slika pol kasnej.

crazyfrog, 14.11.2024 ob 18:26

To je na insajderju prebral.

😁😁😁

takle, 14.11.2024 ob 18:33

Jaz pa še enkrat tolk kot prejšni mesec. So pa res cel mesec trije ornk razvlažilci laufal. Ta še tud, tako da bo realna slika pol kasnej.

Uff. Razvlažilec če skoz laufa je tud oreng porabnik. Jebemti, men še računalnik ponuca skoraj kilovatno uro v eni uri, če melje predelavo kakega videa in še kaj zraven, ko zakorbla na full 950W napajalnik.😁….so določene stvari na katere človek kar pozabi…

Evo js sm lih petrolejko pržgala. Net sosedu krademo. Bom .. bom prišla na robijev znesek zdaj z novembrom. Zabita čreda se pa ne zna it.

crazyfrog, 14.11.2024 ob 18:41

Evo js sm lih petrolejko pržgala. Net sosedu krademo. Bom .. bom prišla na robijev znesek zdaj z novembrom. Zabita čreda se pa ne zna it.

Saj jaz tud po novem. Komp sem fukno ven. Še petrolej od ciganov kupim, ki ga ukradejo in ga cenej prodajo.☝️😁…ne bojo mene fašisti, veš?☝️

Tudi moj račun je za ca 15,00 eur nižji. Eni in isti posamezniki pri vseh stvareh napihujejo zadeve ter pretiravajo, samo, da kritizirajo in se pritožujejo. Taki so in vedno bodo. Žal.

modrivrag, 14.11.2024 ob 18:44

Saj jaz tud po novem. Komp sem fukno ven. Še petrolej od ciganov kupim, ki ga ukradejo in ga cenej prodajo.☝️😁…ne bojo mene fašisti, veš?☝️

🤣🤣 Pol pa še naj kdo reče, da midva nisva brihti.

modrivrag, 14.11.2024 ob 18:38

Uff. Razvlažilec če skoz laufa je tud oreng porabnik. Jebemti, men še računalnik ponuca skoraj kilovatno uro v eni uri, če melje predelavo kakega videa in še kaj zraven, ko zakorbla na full 950W napajalnik.😁….so določene stvari na katere človek kar pozabi…

Bomo zdaj zdaj zaključili z obnovo po poplavah in potem naj bo mir. Tako z vodo kot a položnicami.

crazyfrog, 14.11.2024 ob 18:46

🤣🤣 Pol pa še naj kdo reče, da midva nisva brihti.

😂😂😂

takle, 14.11.2024 ob 18:49

Bomo zdaj zdaj zaključili z obnovo po poplavah in potem naj bo mir. Tako z vodo kot a položnicami.

Saj je že cajt. Grdo vas je udarilo. Ti nič ne zavidam. Je pa tolažba, da boš imela zdaj vse na novo lepo. ☝️

BRAVOOOO, GOLOB!!!

Robi mi je sumljiv. Da ne kolaborira on s fašisti, ha?

Omrežnina bo sorazmerna porabi toka, so napisali. PV je danes zagotovil, da bo cene elektrike enaka še štiri mesece. Torej tudi cena omrežnine ne sme biti višja. Poraba elektrike in omrežnina nista ločeno priskrbljeni ampak sta funkcijsko povezani zato bi omrežnina in ostali prispevki morali biti vključeni v ceno električne energije, ki jo določa vlada, sicer bodo omrežnina in dodatki, ter prispevki, le podlo izigravanje državne politike.

Priključnina! je za 3€ nižja kot prejšnji mesec, Ob višli porabi elektrike za September … sen konec meseca vključil toplotno črpalko.

Imate vsi po 15€+ nižje položnice? Moja je za okrog 3€ nižja, porabe pa za okrog 30kwh več.

Anonimno 8834, 14.11.2024 ob 20:14

Omrežnina bo sorazmerna porabi toka, so napisali. PV je danes zagotovil, da bo cene elektrike enaka še štiri mesece. Torej tudi cena omrežnine ne sme biti višja. Poraba elektrike in omrežnina nista ločeno priskrbljeni ampak sta funkcijsko povezani zato bi omrežnina in ostali prispevki morali biti vključeni v ceno električne energije, ki jo določa vlada, sicer bodo omrežnina in dodatki, ter prispevki, le podlo izigravanje državne politike.

Ne,  nisi razumelo. Omrežnina bo kot so jo zastavili. Torej bistveno dražja. fiksni del seveda. Zato bo pa elektrika po kwh še cenej kot je bila sedaj.

Torej je tako. Fašist robi bo kljub praktično ničelni porabi plačal prihodnji mesec več. Saj bo imelo samo fiksni del omrežnine cca 25 eur, če ima dogovorjeno moč 3,8 Kw.☝️ Bo šlo?…..kurac bo šlo, če je vse kar razumete končni znesek na položnici.

New Report

Close