Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Račun za plin

Račun za plin

zanimivo, nič kaj nisem kuhala, pač vroče poletje, račun za plin pa kaže naslednje:
poraba plina 5,94, tralala dajatve, meritve, distribucija… skupni znesek 27,47

matermilo, kje je tu logika?

A to samo kao za kuhanje?

ja, samo za kuhanje nekaj kavic 🙁
ni mi logično, da je ostalih pizdarij 5 x več kot poraba plina!

Ne razumem, od kod tak znesek. Mi plačujemo poleti samo fiksne stroške (se pravi brez porabe plina) in je račun cca. 10 EUR. Je pa dejstvo, da je ogrevanje na plin daleč najcenejše.

Sem šla pogledat položnico, plina okoli 10 evrov, ena oseba, tuširanje, plus malo kuhe. Ostali prispevki pa tudi 10 evrov. Tako, da se tudi meni zdi kar velika položnica 20 evrov, kaj šele bo. In mislim, da so daleč nazaj že časi ko je bilo ogrevanje na plin najcenejše.

nimam ogrevanja na plin, na plin imam priključen le štedilnik!
je zdaj kaj bolj logično? :))

Že dolgo je jasno da je plin najdražje ogrevanje. Ampak ve pa kar tako ogrevat, in si ne dopovedat da je res drago. Zato ker so eni rekli da bo najcenejše in nabolj ekološko a ne – pismo vsa soseščina vsako zimo smrdi ker sosed ne zna prav naštelat. Pa smrdi pa smrdi. Prav mu je pa naj bo še drago. Ti pa lepo vse izključi in prevekslaj na drugo. Gretje klima, plin za kavico pa iz jeklenke. Tako smo naredili šparovni.

Saj razumem, ampak meni ni logičen znesek.

da jih grem malo zezat na MB plinarno? dosegla itak ne bom nič … pa glih sem si kupla novi štedilnik 2 plin in 2 elektrika! ??)(&&{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}#”#$?

New Report

Close