Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek računalnik dela počasi….

računalnik dela počasi….

Sem videla, da ste pri računalnikih pomagali že mnogim. Tudi jaz imam zadnje čase problem… Vsi programi se mi odpirajo po 1,2 ali 3 minute. Res je moteče. Kaj naj naredim? Zopet naložim windowse? hvala za pomoč.

inštaliraj si C cleaner pa mal spucaj računalnik, mogoče bo boljš.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Poskusi z defragmentacijo diska (Start, Progami, Pripomočki, Sistemska orodja, Defragmentacija diska).

Poskusila z defragmentacijo, dela še počasneje.
poskusila downloadati c clenar, pa mi ne pusti PC, češ naj se skonektam na internet. Kar pa se očitno lahko, glede na to, da tukaj pišem. Virus?

windows ?
Brskalnik ?
Pobriši zgodovino, piškote, vsebino mape temp, zaženi antivirusni program in preglej računalnik.
Desni klik na opravilno vrstico (spodnji rob oken) izberi upravitelj opravil izberi procesi in spodaj
boš videla neko dvomestno število (sistemski nedejavni proces), število naj bi bilo od 95 do 99,
če je število majnše napiši, če ti ne bo pustil zagnati antivirusnega programa se oglasi. AV program
zaženi v varnostnem načinu. Bilo bi dobro, da si snameš ta program, ga posodobiš in pregledaš pc z njim, seveda, če ti bo hotel sneti, če ga noče se oglasi ali formatiraj.

ne morem ga namestiti, baje manjka neka dll datoteka, ki jo dobim s ponovnim nameščanjem, kar pa seveda zopet ne morem.

Nedejavnih procesov je 99.
manjka datoteka MSVBVM60.DLL
ne morem updateati av programa.
Uspela narediti defrag, zagnala ccleaner. počistilo, kar je lahko, vendar ni nekega težkega napredka.

Poskusi sneti datoteko tukaj in si preberi
navodila, če bo kaj pomagalo. priporočal bi Hijackthis[/url], ga potegneš dol, instaliraš, poženeš, klikneš (do a system scan itd) in ti vrže logfile in ga skopiraš sem na forum,
bomo videli koristne in škodljive stvari, lahko pa greš na stran analiyse[/url] prilepiš logfile v okence klikneš analiziraj in vse kar ima x obkljukaš na programu in spodaj klik fix checked,
če ti bo uspelo ga potegniti dol, logfile le prilepi sem, da ga vidim predno brišeš. Drugače pa, če imaš
možnost, vzami disk ven ga daš v drugi pc in z njegovim AV prog. pregledaš, je pa pc verjetno okužen. Kar
korajžno na delo, formatiraš še zmeraj lahko.

Ojla. Sem dala dll datoteko v system 32, kot je bilo vnavodilu, sedaj pa mi javlja neke napake Run time error0 in error 44?.

Inštalirala bom še hijack this.

New Report

Close