Računalnik noče naložiti programov
Pa imaš vzdevek heker, pol si veliki majster. eno je možno, da res ni dovolj prostora, da si kaj narobe sformatiral disk, poglej velikosti particij, če ustrezajo disku, ker lahko si tam ztzabluzil. Drugo pa kar bi lahko bilo, da naloži original windows, ker ti piratski iam vsak kak košček kje kljunjen stran.
Aja, tretje pa poglej če iamš windows aktiviran.
Ko mi ni hotel iti gor office pro 2016 sem klical microsoft Slovenija in tam mi je gospod prijazno razložil, da on tega ne zna in mi je dal številko iz Anglije, na katero naj pokličem. Tako, da o klicih nimam najboljšega mnenja.
[/quote]
Jp. Je pa vse možno, kdo ve kaj si ti čaral, nesi nekomu , ki se spozna, ne milim na domačega majstra.
Koliko imaš placa na računalniku, si pogledal, kaj ti piše, velikost diska in zasedenost?
Meni ni hotelo instalirati na Win 10 LibreOffice. Ni sicer javljalo nič, ampak tudi instalirt ni hotelo. Destka je očitno cepljena proti odprtokodnikom.
Žal ne vem več, kaj sem čarala, da mi je uspelo, verjetno sem zagnala instal. datoteko exe z nekje drugje (veretno drobboxa), mogoče sem zacasno izklopila kak antivirus in požarni zid, kar nekaj zezancije v glavnem. Če ne gre, poglej na slo-tech, če je že kakšna na to temo, tam so geeki.