Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija računalnik se noče izklopit,niti ponovno zagnati

računalnik se noče izklopit,niti ponovno zagnati

????????? ja, tak problem imam…kleknem zaustavitev sistema ali ponovni zagon in se ne zgodi NIČ!?????????????

prosim za pomoč!!!!!!!!!!!

Uporabljaš pa Gorenjev štedilnik G547 s 4rimi steklokeramičnimi platami vse skupaj pa nadzira windows CE???????????????

Lucy, daj nam malo več zaupaj, kakke windowse uporabljaš, ti ostalo deluje vse normalno,…. Več kot vemo lažje ti bomo pomagali.

Lucy,

Nisi napisala kateri operacijski sistem imas (beri Windowse). In ker jaz vem, da imajo Windows 98 Second Edition tezave z ugasanjem sistema, sem upal sklepati, da imas ti prav tak sistem.
Poskusi instalirati popravek, ki ga dobis na tem naslovu:
(klikni Next, ki je takoj pod napisom ‘Windows 98 Second Edition Shutdown Supplement’) in potem na strani, ki se ti bo odprla, se enkrat Next. Zacel se bo prenos programa na tvoj disk. Naprej bos pa ze znala.

lp,

Robi

2x pritisni control+alt+delete

drži gumb za izklop tako dolgo dokler se ne izklopi (max6sec)

Ta popravek pomaga le če 98 začne z shutdownom, pa mu cele zadeve ne uspe izpeljat do konca, če pa pritisneš shutdown in se ne zgodi NIČ!?????????????,
potem pa tudi ta popravek ne naredi nič 🙂

hehe al pa kabel za štom ven potegni

če ne bo ok pa varovalko ven odšraufaj

resetirala računalnik “ročno” (beri: pritisnila reset na škatli:))))))), pol je pa šlo, pa tud uboga me zdaj:)))))))))
hvala vsem za pomoč, ful ste face!
:)lp, Lucy

hehe

Za take namene imamo vsi na voljo vročo linijo 090 – štirikrat štiri.

Tam se oglasi dežurni operater za izklop Nuklearke.

Brez dodatnih stroškov ti izključi štrom po celi državi za 1 minuto, kar je
dovolj da se ugasne računalo.

Cena 199 sit na minuto. Klic ni brezplačen.
Pred uporabo se posvetujte s strokovnjaki ali s svojim
zdravnikom hehe..

ti hmm pa si za hece!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close