racunalnik strajka ob vklopu
Pozdrav,
jst imam pa problem z racunalnikom:) imam win Me, in ko prizgem racunalnik, se mi ekran vklaplja in izklaplja, ter obenem restarta in restarta…..nakar se mi koncno odprejo windowsi v safe mode. Zaenkrat sem ubogala ukaz za “restore funkcijo” do kao datuma, ko bi mi naj win normalno delali, ampak nic ne pomaga, tako da vsakic ko hocem na racunalnik moram restorirat da se mi prikazejo “tapravi win”.lahko dodam samo to,da je racunalnik nov, komaj 1 mesec star in ga ne potrebujem za drugo kot internet in office. Upam da mi kdo ve svetovati kaj naj se poskusim, ker sem vsakic, ko prizgem racunalnik na trnih in ne vem ali se mi bo vse sesulo samo od sebe al kaj:)…….
pozdrav in hvala za odgovore………..od razocarane nad Me win:)
uveljavi reklamacijo čimprej..
Imam stranko, ki ima podobne težave. Po formatiranju diska in ponovni namestitvi win me ter MS Office 2000 pro težav ni več.
Ponovno pa se pojavijo čez kakih 14 dni. Njegov sin je veliko na internetu in jasno, da klika vse živo po različnih tujih straneh. S tem se rade začnejo težave.
Nekaterim bolje dela angleška verzija ME, ti imaš najbrž slovensko verzijo – če si jih kupila zraven računalnika. Vsekakor bo res najbolje na servis z njim. Pa pazi, da ti ne bodo česa zaračunali, že vnaprej se o tem dogovori.
Lep pozdrav
Tajfun (zadovoljen z ME in XP)
okej, potem pa grem na pogajanja u stacuno:)
LP tejci
Win ME so eni najslabših. Probi si formatirati disk, pa posnemi Win XP.
konec tezav, sej me je kar sram povedat,ampak zgleda da sploh niso bli windowsi problem ampak navadna varovalka na robu svojega delovanja in je ta povzrocala kratke stike.:)(kok sm si oddahnila:)…….tko da ce bo mel se kdo podobne probleme, naj eventuelno pomisli tudi na to moznost.
LP
Tejci
Dob si win98 pa bo vse uredu
Forum je zaprt za komentiranje.