Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style računalniška frizurca

računalniška frizurca

Zdravo!

Kateri frizerski salon v Lj ali okolici ima računalniško izbiro frizure, kjer na osnovi svoje fotografije obraza lahko “ptreizkusiš različne” frizurce, preden greš pod škarje? Kaoliko približno to stane? Hvala za odgovore!

Jaz poznam samo enega v Škofji Loki…frizerski salon Meta..

Živjo…

En tak program se imenuje – COSMOPOLITAN VIRTUAL MAKEOVER …če ga lahko kje dobiš, si ga inštaliraj v PC…

Donna

Jaz ga imam,ce ga rabis mi pisi na mejl

Živjo, Pupa!
A bi ga lahko meni tudi poslala? Sem malo brskala po internetu, pa je povsod treba za ta program plačat. Kje pa si ga ti dobila?

Hvala za odgovor in lp

Živjo…

En namig…pomagi si z Imesh-om, Kazaa…itd…

Donna

pojdi na matkurjo in vtipkaj frizerski salon Vidka,….ti pošljejo 3 spremembe brezplačno……

lp

lina

Jaz sem si kupila ta cd.Zdaj,ce ga zelis mi pisi na moj mejl svoj naslov,pa se bove dogovorili.

Tudi jaz bi te prosila za ta program.

Pupa… jst bi se tut kej zmenla :)) A bi se dal? Sm svoj mejl pustila…

ja tud js bi eksperimentirala s tem! če lahko piši tudi meni! sam naslov pustila!

Pupa,

A lahko še na moj mail, please …

hvala ti!

Ok.Bom kar vsem naenkrat povedala.Sicer ne vem kje ste slisale,da bi lahko program dobila kar preko interneta.Morda samo demo.Jaz imam tisti pravi Cd Cosmopolitan Virtual Makeover.Lahko pa vsem prekopiram cd in vam ga posljem po navadni posti.Zato se mi lahko javite na mejl.In se bomo vsedogovorili.Lep pozdrav in adijo.

ciao!

ej ful ste me navdušile s temle programčkom, ker sploh nism vedela da obstaja kaj takega! A bi se dal mogoče še kaj zame zrihtat?? Zelo bi ti bila hvaležna, ker imam vedno probleme s tem, kako naj se ostrižem!
Bi se mi lahko oglasila na mail prosim

LP, jana

živjo, zanima me, če še imaš ta cd z izbiro frizure in če bi mi mogoče lahko poslala?

LP Janja

New Report

Close