računalniška izbira frizure?
Ola!
Mene pa zanima še ali morda kdo ve če se da kje da ti računalniško spreminjajo frizure da vidiš kaj ti najbolj pristoja?Sej veste spreminjajo ti frizure gleda na tvoj obraz..ali to sploh obstaja?Mogoče kje v okolici lj ali gorenjske in koliko to stane?hvala,lp
Ena moja kolegica je vedno hotla se pobarvat na črno, pa smo ji vsi odsvetovali, ker je bla čist blond, pa ful svetle polti.
Pa je šla k frizerju, da ji na računalniku pokažejo, kako bi to zgledalo- jaz sem šla z njo. Zgledalo je katastrofalno! Res, totalno grozno!
No, ampak ker ji ni dalo mira, se je pol vseeno šla čez par mesecev pobarvat na črno in je taka zdaj že več kot eno leto, ker ji nenormalno paše!
Hočem povedat, da tisto računalniško tud ni čisto ziher.
Sem pa iz Mb, tak da vem samo v Mb, kje to delajo.
Jaz imam doma taksen CD sem ga kupila prednekaj leti.Mislim da se imenuje COSMOPOLITAN VORTUAL MAKEOVER in lahko menjujes ne le pricesko,pac pa tudi mejkap,lece,klobuke…..
A res ??Kje se ga pa da kupiti?Povsod kjer prodajajo cd-je?hvala
Aneja, jaz sem ga videla v ljubljanskem Big bengu – na računalniški strani v 1. nadstropju. Malo povprašaj prodajalce.
Ma ne ga srat.:)) Ne kupuj….:))
Z neta si ga dol potegni in prišparaj denar.))))))
big bang….poskusi s kazaa potegnat dol.
Js sm probala s kazoo, pa ga ni našlo, kej če bi kdo, ki ima CD, ga dal gor in povedu najprej kdaj, pa da si ga poberem dol? Kolk pa drgač stane?
Meni ga eMule ravno daja dol. Poskusi še tukaj.
Ej, Keberček, a mi napišeš točen e naslov, iz katerega vlečeš dol ta program in kaj si potem napisal/a, da si našla ta program. Hvala in LP, S.
Program se imenuje EMule – to je isto ko Kazaa. No, v iskalnik sem napisala Cosmopolitan Virtual Make Over in dobila kar precej zadetkov. Dol sem potegnila enega in to je to. Naj pa še napišem, da mi ni kaj preveč všeč… :((( Bom pa poskusila dobiti še Schwarzkopfov programček. se mi zdi da bo boljši…
ne wem, če ti bo ušeč, poskusi pa še tukj:
Forum je zaprt za komentiranje.