računalniški leksikon
Sem “stara baba”, ki nima kaj počet, pa sem si nabavila računalnik, neki kao instruktor me je naučil najbolj osnovne zadeve, ampak kljub temu se počutim kot bi prišla v zulukafrijo, ker ne poznam pomena številnih izrazov. Ker sem upokojena in še invalidna ne morem sproti osvajati vsega novega. Nekje sem prebrala, da obstaja li računalniška enciklopedeija ali leksikon, kjer bi se najprej naučila izrazov, da bi sploh znala povedati, kaj hočem iz računalnika iztisniti.
Če kdo ve, kdo je omenjeno knjigo izdal in kje bi jo dobila, bi me zelo veselilo, če odgovori v tej rubriki.
Hvala lepa in lep pozdrav!
Za začetek:
slovenski:
in angleški:
V vsaki knjižnici ali knjigarni boš našla nekaj krajših priročnikov o začetku dela z računalnikom. Malo pobrskaj po njih in izberi tistega, ki ti najbolj ustreza. Pa veliko veselja pri delu z mašinco ti želim.
lp Tajfun
za”hipo”
Hvala lepa za nasvet, ampak kaže, da sem prebutasta, ker se na danem baslovu prikažejosamo nove zahteve, pa noben rezultat.
Lep pozdrav!
babi
za Tajfuna
Hvala za odgovor, v knjižnicah sem že videla marsikaj o računalništvu za telebane, ampak teh razlag ne razumem najbolje. Dobro, da si me spomnil, kje lahko iščem, odkar imam “mašinco”, so mi knjižnice nekako ušle iz spomina.
Lepo pozdravljen!
babi
Forum je zaprt za komentiranje.