računovodje – kakšna plača
Zdravo,
zanima me, če kdo ve, koliko se ponuja, oziroma kakšne so kaj plače za osebo, ki v podjetju vodi celotno računovodstvo (torej plače, vsa poročanja, DDV, zaključne bilance, itd.) – gre za storitveno dejavnost, od 10-15 zaposlenih, zelo enostavno poslovanje, v bistvu so samo plače, od stroškov v glavnem najemnina in stroški prostorov,…
Če lahko napišete znesek, ter zraven bruto ali pač neto, da bomo vedeli o čem se pogovarjamo.
Govorila sem z eno računovodkinjo, ki je rekla, da za 1.200€ neto ni šans da dobiš dober kader…
Aja – gre pa za Ljubljano…
Hvala vsem za odgovore!
vidim, da tudi v računovodstvu potegnemo ta kratko na goriškem. Dobrih 800 jih imam. Kolegica, ki tudi dela v računovodstvu, ima pa 920 – govorim neto! Jaz sicer ne izdelujem še bilanc, delam pa vse ostalo, tudi plače.
kar se tiče plačevanja – a računovodskemu servisu je treba tudi plačat??? Šala, ampak tako zgleda. so kakšne stranke, ki so dolžne tudi po par tisoč, spet drugi pa, ki 15 izplačajo plače, zraven pa račun za servis. Šef pošilja opomine, ene par pa je dal na izvršbo, ker se niso zmaknili.