Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek računovodje – kakšna plača

računovodje – kakšna plača

Zdravo,

zanima me, če kdo ve, koliko se ponuja, oziroma kakšne so kaj plače za osebo, ki v podjetju vodi celotno računovodstvo (torej plače, vsa poročanja, DDV, zaključne bilance, itd.) – gre za storitveno dejavnost, od 10-15 zaposlenih, zelo enostavno poslovanje, v bistvu so samo plače, od stroškov v glavnem najemnina in stroški prostorov,…

Če lahko napišete znesek, ter zraven bruto ali pač neto, da bomo vedeli o čem se pogovarjamo.

Govorila sem z eno računovodkinjo, ki je rekla, da za 1.200€ neto ni šans da dobiš dober kader…

Aja – gre pa za Ljubljano…

Hvala vsem za odgovore!

Bi se kar strinjalo s trditvijo.

Pri nas računovodja dobi cca 1.800 neto.
1.200 neto dobi knjigovodja.

Mogoče, niste pa storitveno podjetje z 10-15 zaposlenimi…

Glede na debate iz računovodskih forumov o plačah, o takem znesku žal govori zelo zelo redko kateri/katera 🙁

Zaposlenih nas je 30. Privat podjetje.
Smo pa malček bolj dobro stoječi.

Proizvodno podjetje, 300 zaposlenih, pod sabo 5 zaposlenih, delam vse obračune, letno poročilo, revizija, plani, kontroling … 1500 eur neto. Nismo v Ljubljani, ampak na Gorenjskem.

no ko smo glih pri računovodstvu me pa zanima ali vaše stranke redno plačujejo? in če ne kako orgirate?

hvala

vidim, da tudi v računovodstvu potegnemo ta kratko na goriškem. Dobrih 800 jih imam. Kolegica, ki tudi dela v računovodstvu, ima pa 920 – govorim neto! Jaz sicer ne izdelujem še bilanc, delam pa vse ostalo, tudi plače.

kar se tiče plačevanja – a računovodskemu servisu je treba tudi plačat??? Šala, ampak tako zgleda. so kakšne stranke, ki so dolžne tudi po par tisoč, spet drugi pa, ki 15 izplačajo plače, zraven pa račun za servis. Šef pošilja opomine, ene par pa je dal na izvršbo, ker se niso zmaknili.

Tud MB lahko samo sanjam o taki plači, take so samo v LJ.

Cca. 100 zaposlenih, odgovarjam za vso računovodstvo, finance in kontroling, 8. stopnja izobrazbe, 15 let izkušenj, cca. 1.300 neto plače, pred kakšnim letom cca 500 eur več, v krizi pač plača pada vsem – mislim v našem podjetju, v javni upravi seveda ne, tam krize se krize ne sme čutiti.

New Report

Close