Rad bi navezal stik z jaz in Vesno
Super. Probaj izvedeti od kod je Andreja, da bava videla, kdo bi lažje prišel do revij. Potem pa se zmeniva.
V MB prideš s svojo drago v soboto, 8.2.2003? Pred tem se bova še “pisala”, da ti povem, če 100 % igrajo in kje (če še ne veš). Kajti včasih imajo kako poroko ali kaj takega. Igrajo tudi ob petkih. Pa tudi za rezervacijo mize bi se bilo fajn dogovoriti. Jaz imam s svojo družbo kar stalno mizo, ker je kar precej zaedena klet. Lahko ti tudi rezerviram, če želiš.
Jih prideš poslušati kar tako ali morda iščeš glasbo za poroko?
Kdaj se poročita? Mislim, da imajo maj poln.
Če nisem preveč radovedna: kako to da pride ljubljančan poslušati glasbo v MB? Ali si samo na “začasnem delu” v LJ?
Če želiš mi lahko pustiš e-mail, si še tam kaj poveva.
Želim vama, da čimbolj uživata v pripravah!
jaz
Hojla!
Kar na forumu poroka napiši, da imaš sporočilo za JAZ, pa se ti oglasim in povem, kdaj in kje igrajo, pa za rezervacijo mize…
Ta vikend sicer igrajo a je en član odsoten, tako da slika ne bo popolna…
Midva se poročiva maja, mala reč bo, 23 ljudi.
Če pustiš mail tule, pa si lahko piševa tam.
Jaz svojega tu ne bi rada pustila, ker tudi sodelavke hodijo tu okoli, tam pa ne bom nič povedala,da se poročim. Bom potem, ko prideva s potovanja…..
Sony, od kje si? Imate zdaj tudi sončka?
Zdaj grem domov. Bom še zvečer od doma pogledala, če si mi kaj odpisala, ali pa morda bobi….
Se beremo……….
Živjo,
sem z Dolenjske, tako da je do Štajerske kar daleč. A bom prišla pogledat in poslušat bend, saj mislim da je le z dobrim bendom dobra žurka.
Pred kratkim sem bila na poroki, kjer je bila čista žalost. Ljudje za žur, bend pa je delal pavze, ni pripravil iger … skratka je moril namesto, da bi žural.
Lep pozdrav, sončka pa ni več – bo jutri nov 🙂
Sony
Živjo,
sem z Dolenjske, tako da je do Štajerske kar daleč. A bom prišla pogledat in poslušat bend, saj mislim da je le z dobrim bendom dobra žurka.
Pred kratkim sem bila na poroki, kjer je bila čista žalost. Ljudje za žur, bend pa je delal pavze, ni pripravil iger … skratka je moril namesto, da bi žural.
Lep pozdrav, sončka pa ni več – bo jutri nov 🙂
Sony