Rad bi spoznal kakšno "normalno" punco za klepet, kavico, skupno druženje ali kej več…
Pozdravljeni. Sem tudi nov tukaj na forumu…
Zanima me kje današnjih časih spoznati kakšno vredu punco oz. partnerico za skupno življenje ?
Sem samski fant star skoraj 29 let, sem bolj mirne in sramežljive sorte, nimam ravno dosti prijateljev oz. so vsi že s svojimi partnerji ali pa so se odselili, s katerimi bi lahko recimo hodil ven in spoznaval ljudi oz. kakšno dekle. Zato sem nekak že več let “obstal” v tem da grem v službo in pridem domov. In to je to. Pa ne zdej da sem nek čudak, ki noče iz hiše in je asocialen… Nisem ravn tip človeka, da bi hodil v diskoteke, raznorazne divje partyje in podobn. Tudi osebno ne pijem alkohola in ne kadim in mi enostavno ni do tega. Mi je recimo veliko boljše da se dobiš na pijači in se pogovarjaš. In tako se zadnje čase večkrat počutim osamljeno oz. sem včasih celo jezen sam nase, da je kakor je… pa vendarle.
Pa sem poskusil prek različnih portalov spoznat kakšno punco in sem obupal nad tem, ker enostavno ni mogoče ali delam kaj hudo narobe nevem… Sicer nisem ravno maneken ampak grd pa zavaljen tudi nisem. Do zdej sem imel nekak dve “zvezi”, ki pa sta bili obsojeni na propad od prvega dne. In me je že nekak prav “strah” da bom ostal vse življenje popolnoma sam…
Enostavno nevem ali imam samo jaz takšne probleme ali jih še ima kdo drug ?
Je mogoče tukaj kakšna punca, ki bi si želela kej podobnega kot jaz, npr. pogovor, klepet prek neta, mogoče če uspe kakšno kavico ali pa kej več ? (vem da se tole sliši obupano, ampak poskusit ni greh :).
Pozdravljeni dragi, moje ime je Nicole Malachowski, jaz sem samohranilka, tukaj iščem moško podjetje, to je moj e-poštni naslov ([email protected]), lahko me kontaktirate preko mojega naslova ali pa spustite svoj e-poštni naslov, tako da Bolje se lahko pogovarjamo z mojimi fotografijami
Slabo kaže heh… no pa vendarle če bi si katera želela mal dopisovat al pa kaj v teh turobnih novembrskih dneh.. bom vesel kakšnega sporočila. Pa ne se zdej obremenjevat s tem, da če mi kej pišeš, da bom imel neka velika pričakovanja iz tega (skupno življenje poroko itd hehe), mogoče čez čas če se ujameva zakaj pa tudi ne, drugače pa čvek brez obveznosti, ostalo pa če je možnost za kaj več se pa tako ali tako razvije spontano. Pa lep pozdrav.
Ne boš verjel, sicer sem malenkost mlajši od tebe, a sem se čisto našel v tvojem opisu.
Dejansko sem v zelo podobni situaciji kot ti. Sem nekako sklenil, da priložnosti kot sem jih včasih, zdaj ne bom več izpuščal. Bom že kje srečal pravo, tebi pa želim enako.
Ne bosta verjela ampak me je usoda pripeljala do iste točke kot vaju.
Odkar sem mentalno odraste ne najdem nobene za pogovor kavo in kakšen večeren sprehod.
V knjižnjicah so vse tako zatopljene v svoje knjige, da ne vidijo 2 cm pred sabo.
Da o sramežljivosti današnjic punc ne govorim.
Dobiti prijateljico je simple ampak kaj več kot po pa od zadnje zveze 3 leta nazaj nič.
Aja star sem 21 pa isto nisem nek zavaljen, čeprov iz dneva v dan tudi samozavest pada.
Učasih treniral (tajski boks, fitness, reden tek na šmarno…) danes so se stvari malo obrnile a še vedno nisem 🤮
Ne boš je spoznal. Takih ne delajo več;)
Deloma se strinjam, deloma ne 😉 Vem da takšne punce še tudi obstajajo in se najdejo, vendar zmeraj redkeje v teh današnjih časih… Kot sem napisal pač poskusit ni greh… Mogoče pa najdem kakšno kje….
Hej, mene zanima 🙂 sem se nekako našla v tvojem opisu. Maš mogoče kakšen mail, kjer bi si naprej pisala?
Lahko mi pišeš na mail
Hej 🙂 lahko si kej napiševa prek maila…
[email protected] je moj mail 🙂
lahko tudi meni [email protected]
za moskega seveda😄
Živjo, ne sekirej se, tudi jst sem iskala fanta na portalu pa nisem imela sreče, sami neresni.
Lep pozdrav Tamara
Jaz sem 5 let porabila za 9let mlajšega. On je star 29 let in je podoben vam. Nič ne vložite v zvezo, zakaj bi katera sploh bila z vami?
Forum je zaprt za komentiranje.