Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rad bi vedel

Rad bi vedel

Devetnajstletnica in skoraj dvajsetletnik.
Ura: 23.15
Prizorišče: Guess where! Grrrr!
In,da je tema dvema butnrokerjema bolj pomembno tisto,kar se rola na TV,kot pa eden drugemu?!
Ma….pismo……pr tistih letih sem hotel bit sam z njo…..ma kaka TV!!!!……..temu smrkotu pa v moji hiši več pomeni PC,pa TV….pa hrana v hladilniku…….pa,da ne bi bil ravno preveč pristranski….tud ta moja hči očitno raje bulji TV…kot pa v njegove paline!
Eh….to nima več dolgega življenja pred sabo…..upam!

Zdej bom pa nehal utrujat s tem……saj boste pa vi jutri še kaj bolj odbitega napisal,ko bom jaz na šihtu…..;-))

Po nekom se zgleduje, od nekoga je prevzel te zelo moške navade, zakaj mu na lep način ne poveš kar mu gre in še hčeri zraven? Če se ne motim, je njima to nekaj normalenga viset na kavču in buljit u TV, namesto da bi se posvečala en drugemu ali bila kje drugje.Današnja mladina je čist out, če ji to dovoliš, če so prepuščeni sami sebi.Ti si oče, gazda hiše, ti določas pravila in na njima je , da se jih držita.Lepo, nežno jima to sporoči, saj veš , najstniki so zelo občutljivi, zato previdno.

sladko je življenje…..če ta stari colajo….hohihiihih

le tak naprej, frend……..te bojo imeli dolgo radiiiiiiiiiiiii

leta letijo - iščem stevardeso.....

Moj denar….in moja zaprta usta…..to imajo najraje na svetu!
A je mogoče kaj drugače pr tebi?

Joj, ata Sp… Pa a res ne veš? “Mulca” čakata, da še zadnji zaspi, pol pa v akcijo…. Ti se pa neko nočno ptico igraš – csss ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Naj kar čakat onadva…ampak ne na moje teritoriju!
Živali v nekem trenutku tudi mladiče odstavijo od sebe…..in jaz sem animal!!!!
😉

New Report

Close