Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Rad gledam ženo kako seksa z drugimi

Rad gledam ženo kako seksa z drugimi

Ločitev ti je proti tvojim prepričanjem, a ne tud da ti filajo zeno pousod kamrkol pride.. katastrofa.. copata

Tole je pa ogabno, da ti drug ženo poriva, ona ga ne vidi, in pol se ti navalis nanjo.. Ja kje je pa spoštovanje.. Ogabno.. Jest bi te vrgla skoz okno…

Prioelji jo k meni…se ti bo zasmilila, boš imel kaj videti

Odgovor na objavo uporabnika
Pikica35, 20.01.2024 ob 13:55

Tole je pa ogabno, da ti drug ženo poriva, ona ga ne vidi, in pol se ti navalis nanjo.. Ja kje je pa spoštovanje.. Ogabno.. Jest bi te vrgla skoz okno…

Bolj je ogabno, raje v to namočiš svoj nos, da lahko kritiziraš, …

Zdaj pa naj še povem, da sem tudi jaz drugemu porival ženo, pa tudi on je porival mojo, smo imeli krasnega četvorčka, pa obe sta naju videli, midva njiju, izmenjava, najini ženski sta se lizali pred nama, nama skupaj obdelovali kurce v orali, se poljubljali, skratka ,…

Kje sta pa našla tretjega? Midva z ženo bi rada kaj takega poskusila a res nevema komu bi rekla ker ljudi ki jih poznava nočema…

Ce te zanima pošlji email [email protected]

Odgovor na objavo uporabnika
Štajerska1972, 28.11.2023 ob 22:33

Cuckcolding je nekaj najboljšega kar sva z možem skozi leta osvojila.

Tudi ženske rade gledajo kako možje sexajo z drugimi.Več kot pol žensk išče fanta ki je gay.Ta mlade punce se samo pogovarjajo kako bodo sexale z dvema bisex moškima.Zato pa je toliko ločitev ko ženksa sili moškega v sex z moškim.

Kako si jo prepričal v to?

New Report

Close