Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Rad si vrtam po nosu, bom dobil Covid?

Rad si vrtam po nosu, bom dobil Covid?

So tisti, ki si pogosto vrtajo po nosu, bolni bolj pogosto in huje, ker si z umazanimi prsti na nosno sluznico vnašajo viruse?

Ja verjetnost, da si “nakopljes” covid gotovo vecja, razen ce zelo skrbis, da imas umite / razkuzene roke.
Vem pa da so vcasih pravili, da so otroci bolj prekuzeni, ce so pojedli kaksen svoj izlocek iz nosu in da jim ni treba stalno brisat nosu, ce smrkajo. Tega pri covidu glih nebi testirala, tako da ti svetujem, da raje ne brskaj po nosu. Ce ze mors, uporabi ciste robce ali pa si prej umij roke. Estetsko pa ni, ce clovek koplje po nosu.

če nosiš masko v katero si narediš majhne luknjice pod nosnicami in si vrtaš skozi nje.

Strokovnjaki pravijo, da ce si se vrtas po anusu, ne mores dobit Covid – 19.

https://youtu.be/UcwfEMdV-aM

Ti imajo utrjeno sluznico in vajeno takih in onakih tujkov.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti imajo utrjeno sluznico in vajeno takih in onakih tujkov.
[/quote]
Temu bi lahko rekli samovakciniranje. 😀

Definitivno bolj zdravi od tistih, ki so sterilni in v sterilnem. Tisti, ki veckrat prihajajo v stik z mikroorganizmi jim imunski sistem dovolj dobro deluje. Bolj pogosto in huje zbolevajo tisti, ki zivijo v sterilnem in se nonstop razkuzujejo. Tisti, ki se strogo drzijo NIJZ navodil bodo sami sebe zj…

Bogate Judi je so v taboriščih najprej umirale,zaradi higijene(sterilnosti),kako je z vrtanjem po nosu,ne vem:)

According to a scientific study from the American Society of Microbiology and a report from Kid Spot, picking your nose and eating boogies is healthy for all people.
Apparently, snot contains salivary mucins that help form barriers against cavity-causing bacteria.
In another study, from BioMed Central, evidence supports that eating your snot can actually strengthen your immune system and defend against HIV.
Austrian lung specialist Prof Freidrich Bischinger says, “Eating the dry remains of what you pull out (of your nose) is a great way of strengthening the body’s immune system. Medically, it makes great sense and is a perfectly natural thing to do.”
Bischinger also believes that people who pick their nose are healthier, happier, and better in tune with their bodies than others.
He says we should get rid of the negative social stigma, and, in fact, he believes nose-picking should be encouraged.

Google prevod
Očitno smrkelj vsebuje slinave mucine, ki pomagajo oblikovati ovire pred bakterijami, ki povzročajo votlino.
V drugi študiji BioMed Central dokazi potrjujejo, da lahko uživanje smrkljev dejansko okrepi vaš imunski sistem in se brani pred virusom HIV.
Avstrijski specialist za pljuča prof. Freidrich Bischinger pravi: “Uživanje suhih ostankov tistega, kar izvlečete (iz nosu), je odličen način za krepitev imunskega sistema telesa. Medicinsko je to zelo smiselno in je povsem naravno. «
Bischinger tudi meni, da so ljudje, ki si pipajo nos, bolj zdravi, srečnejši in bolj usklajeni s svojim telesom kot drugi.
Pravi, da bi se morali znebiti negativne družbene stigme in dejansko verjame, da je treba spodbujati izbiranje nosu.

prednisone best prices can you buy prednisone over the counter prescription prednisone cost
https://prednisonet.online prednisone 20 mg tablets
generic prednisone pills prednisone 10mg tablet cost prednisone without a prescription

New Report

Close