Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Rada bi prevarala svojega fanta … žalostno, ampak resnično

Rada bi prevarala svojega fanta … žalostno, ampak resnično

Zadnje čase se zalotim, da razmišljam, da bi prevarala svojega fanta. Skupaj sva 7 let. Problem je v tem, da skoraj nič ne sexava. Tu po forumih berem, da sexate recimo 4x na teden. Jaz lahko o tem samo sanjam. Če dobim 1x na mesec, je še v redu.
Razumem, da sva oba zaposlena in posledično zmatrana od dela, ampak se zgodi, da imava kdaj pa kdaj tudi prosti dan na isti dan. In torej, če veš, da boš npr. jutri frej, se danes naspiš, jutri zjutraj pa ga fašeš. A ne?
Ah, ne ne. Jaz se zbudim ob 6h, on še spi kot top do 8.30. Nočem se mu ponujati kot kakšna kurva, zato ga pač pustim. In pol pač vstanem. Če je priložnost, se sama potešim.
Ampak čisto vedno, ko se to zgodi, si zaželim, da bi ga prevarala. Rada bi se npr. dobila z nekom na slepo, pa da bi me malo osvajal … Saj veste, tisto razburjenje.
Očitno je to, da si moški želijo več sexa kot ženske, le mit.

Marelica piši kj na 031 338 900 pa bova videla kam naju ponese.

če želiš se lahko spoznava piši mi spodaj

sem iz kopra in bi te želel spoznati želim si popestriti spolno življenje

Pozdravljena,

tudi sam sem v enaki situaciji, žena povsem anti za spolnost.

Lahko mi pišeš na

[email protected]

Obljubim ti, da ne boš razočarana.

Pozdravljena Gospodicna!
Sem Gregor mlajsi moski in bi vas rade volje povabil na pijaco ali kosilo, potem se lahko zmeniva kaj vec.
Lahko mi tudi napisete sms na 070129070.
Lp. Gregor

a si že našla, za vikend greš lahko en dan z mano na obalo pa tam malo uživava, ne mislim sedaj na seks, spoznavanje pa to,če bo pa kemija pa lahko tudi sexks

Pozdravljena,

tudi sam sem v enaki situaciji, žena povsem anti za spolnost.

Lahko mi pišeš na

[email protected]

Obljubim ti, da ne boš razočarana.
[/quote]razočaran gospodinjec hahahahaha fu k fehtar s trdim

Kaj pa če on že sexa z drugo, pa zato ni več zainteresiran za sex s tabo? Poznam tudi nekaj takih primerov…

pozdravljena……se mi lahko javiš prosim na mail…kot,da bi poslušal svojo zgodbo.Hvala
[email protected]

pozdravček marelici…
dajva čisto zares…..
te tvoje občutke jaz poznam že zelo dolgo,
zato bi rad,da narediva karkoli hočeš od klepeta(tukaj)naprej
Lep popoldan-M-

Sem samski, preprost, privlačen moški pri 30ih, ki si želi bližine, pogovor, druženje, ob želji lahko tudi več, če se ujameva.
Piši pod zasebno, ne bo ti žal.
Ted

Ha ha ha, pridi k men, bova ropotala, da bojo sosedje sred noči pokonc postran skakal.

Kot vidim, dobivaš z vseh strani nespodobna povabila.
Kaj je s tvojim fantom? Lahko je kaj bolan, lahko ima ljubico, lahko je istospolno usmerjen, ali je pa kaj drugega (aseksualnost). S fantom se pogovorita in najdita skupno rešitev. Če ne gre drugače, pojdita vsak po svoji poti. Svetujem pa ti, da dobro razmisliš, da ti ne bo kasneje žal.
Jaz sem še po starem, varanja ne odobravam, to je zahrbtno in hinavsko dejanje. Srečno.

Pozdrav dragi, ja se zovem Nicole Malachowski, ja sam samohrana mama. Ovdje sam u potrazi za muškim društvom, to je moja adresa e-pošte ([email protected]), možete me kontaktirati preko moje adrese ili ostavite svoju adresu e-pošte tako da Moramo bolje razgovarati s mojim fotografijama

Oj….z mano ga bos fasala..kadar si bos zaželela……pusti se pozitivno presenetiti..na vseh podrocjih..

100% diskretno in zaupno…

[email protected]

Marelica ce ne dobis doma si pac poisces drugje…simpl ko pasulj heh

Lahko tudi do 5x na dan (sem sam).

Vjutro pa je itak the best.

Če te seveda zanima. Pošli sporočilo.

"Mediocre minds usually dismiss anything which reaches beyond their own understanding."

zivijo kako si ti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close