Rada bi se dobro poseksala
Če dobro zgledaš in imaš naraven seksualni naboj, znaš zapeljevat, te bodo sami našli. Dosti se smej, bodi srečna in imej rada življenje. Takšne boš tudi pritegnila v svoje življenje. V nasprotnem primeru pozabi. Boš samo razočarana.
Jaz imam rada za take reči mlade fante, ki so polni pozitivne energije, zanosa in trdi spodaj ko skala.
To se pa zgodi ko se najdeta dva skupaj in samo zato da nista sama. Z mojim že 7 let skoraj vsaki dan. Je pa res, da sva kompatibilna v večini zadev sploh pri seksu. Jaz nimfa on pa tud.hehe po mojem mnenju ga ne privlačiš in nikoli ga nisi v pravem pomenu besede. Odvisno tudi kako zgledas jaz nadpovprečno.lp
Joj fanj kost si vrgla…nekaj let starejša sem in nikoli ne zmanjka ponudb od precej mlajših, dobro itak tudi starejših, ma oni me ne zanimajo. Kakor je že ena pred mano omenila, dobi si kakega južnega, za fuk so precej boljši od naših malomeščanskih pivožercev..samo pazi se, da se ne naveže, so posesivni, tako da razčistiti takoj v štartu.
Veronika lahko se mi javis na email [email protected]
Mlad 26 let povn energije 😉
Zivjo. Sem mlad postaven fant, ki te tako kot je treba zadovolji med rjuhami. Pisi na [email protected]
Pozdravljena će želiš resan sex pis [email protected] 😉😈