Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Rada bi se dobro poseksala

Rada bi se dobro poseksala

ja ALO potem pa se boš mogla tako narediti ke bo vse okej če pa ne pa greš malo ven pa najdeš vse

[/b]

Zakaj pa se tukaj oglašaš?

Ti še ni nihče povedal, da so bogati in čedni moški že vsi zasedeni. Boš morala iti v tujino poiskati kito.

Ahahahahhhhh

Če dobro zgledaš in imaš naraven seksualni naboj, znaš zapeljevat, te bodo sami našli. Dosti se smej, bodi srečna in imej rada življenje. Takšne boš tudi pritegnila v svoje življenje. V nasprotnem primeru pozabi. Boš samo razočarana.
Jaz imam rada za take reči mlade fante, ki so polni pozitivne energije, zanosa in trdi spodaj ko skala.

To se pa zgodi ko se najdeta dva skupaj in samo zato da nista sama. Z mojim že 7 let skoraj vsaki dan. Je pa res, da sva kompatibilna v večini zadev sploh pri seksu. Jaz nimfa on pa tud.hehe po mojem mnenju ga ne privlačiš in nikoli ga nisi v pravem pomenu besede. Odvisno tudi kako zgledas jaz nadpovprečno.lp

Tvoje potrebe.

Kje to javno razglaša? Na anonimnem portalu z izmišljenim in neprijavljenim imenom? Vzemi si tele poste malo več za šalo kot pa nekaj resnega.

Torej si kupi dolg dildo.. Kje tiči problem?

Pridi k meni

Joj fanj kost si vrgla…nekaj let starejša sem in nikoli ne zmanjka ponudb od precej mlajših, dobro itak tudi starejših, ma oni me ne zanimajo. Kakor je že ena pred mano omenila, dobi si kakega južnega, za fuk so precej boljši od naših malomeščanskih pivožercev..samo pazi se, da se ne naveže, so posesivni, tako da razčistiti takoj v štartu.

kje pa piše da se nebo ona na njega, takšni ki dobro seksajo so vedno zasedeni…niti ni nujno da je južni, to je bolj relativno.

Mislim da nisi edina.. Zgolj razlika da ti poveš kar vsi mislijo, zelijo ampak,, ja malo jih je ki v tem uživajo..
Mislijo da je vse v orgazmu.. Ves seks je lahko en velik orgazem.. Vsega…
… Morda lahko pomagam….veseljem. Tako ali drugače..

Javite se meni katera je nepotesena katera si zeli orgazma spolnosti in avanture..ne iscem veze zelim si samo fukam.ce imas podobne misli se javi z sms da se dogovoriva..051****** (brez telefonskih prosim!) .lp

Torej bi ti jaz lahko ponovno vzel nedolžnost, greva na kavo….

A bi lahko napisale kaj je za vas žene in dekleza biti dobro pofuukan. A je to želja da si vas eden drugi moški vzame?Mogoče da se date dol z neznancem?

Odgovor: Da se te katerikoli dobesedno vzame, mož vključen. Je pa tako, da se možu ne da žene vzet, položit, ji pokazat! Izjeme spoštljivo izvzete.

Kar tu pišejo ene je posilstvo če si mož vzame ženo…kaj šele če je kdo drug.

Opet 20 let v hlod…

Sem se nasmejala! Če sta oba za seks, mož pa je pri tem malo bolj odločen in ve, kaj počne, to ni posilstvo. Saj ima ženo vendar rad, no!

a bi šla tt za babo

Veronika lahko se mi javis na email [email protected]
Mlad 26 let povn energije 😉

Zivjo. Sem mlad postaven fant, ki te tako kot je treba zadovolji med rjuhami. Pisi na [email protected]

Zakaj si se pa vdala v usodo???

Pozdravljena će želiš resan sex pis [email protected] 😉😈

Hej dejmo se poseksat pac tista k je za stvar naj mi pise al na snep jakamilosev2020 al na fonsko 0513030108 sam posiljite mi sporocilo ne me klicat prosm

New Report

Close