Rada bi se izkopala iz lastnega sranja
Kaj pa si ji ti svetoval? Žal nič od niča. In zakaj udarjal po Bogu? Bog je 100% Zaščitnik, Varuh, Obramba,moč, Življenje, Sreča, Mir, Zdravje…, če je povabljen, poklican, sprejet v življenje. Meni že vse življenje pomaga. Vedno me reši. Nič kaj takega kar se je dogajalo dragi avtorici ni dopustil, da bi se mi zgodilo! Že 50 let me čudovito varuje in vodi. Če gre človek sam v življenju brez Biga, potem je pogosto takšno stanje kot ga ima avtorica. Predlagam ji da se z vsemi močmi preda Boga, ga sprejme, moli, ga kliče, povabi, da se čim prej udeleži kakšnega srečanja KARIZMATIČNE KATOLIŠKE PRENOVE V SVETEM DUHU, kjer bo kmalu po molitvi prejela milosti, ozdravljenje, moč… Jezus živi BOG jo bo rešil. Aleluja.
- Predraga, ljubljena avtorica. Zelo močno, pravilno in točno ugotavljaš na koncu, “da bi znali zmagati tvoji demoni”. Človek je resnično telesno in duhovno in duševno bitje = oseba. Proti demonom nimamo nobenega sredstva zaščite, razen živega BOGA. Resnica je, da nas demoni vedno napadajo. So že navzoči v človekovem družinskem deblu po prednikih. Bog je 100%, edini Zaščitnik, Varuh, Obramba, naša moč, Življenje, Sreča, Mir, Zdravje…, če je povabljen, poklican, če je sprejet v življenje. Meni že vse življenje čudovito pomaga. Vedno me rešuje. Nič kaj takega kar se je tebi dogajalo draga, spoštovana avtorica, ni dopustil, da bi se mi zgodilo! To nikakor ne more biti naključje. Že 50 let me čudovito varuje in vodi. Če gre človek sam v življenju brez Boga, potem je pogosto takšno stanje življenja kot pri tebi. Poznam na stotine takšnih primerov. Predlagam ti, da se z vsemi močmi predaš Bogu, Ga sprejmeš, moliš ga kličeš, povabiš v svoje življenje, ga slaviš, da se čim prej udeležiš kakšnega slavilnega, zdravilnega srečanja KARIZMATIČNE KATOLIŠKE PRENOVE V SVETEM DUHU, kjer boš zelo kmalu po molitvi prejela milosti, osvoboditev, ozdravljenje, moč, zmago… Bog je Vsemogočen, mi pa smo nemočni. Brez njega nas Satan svobodno uničuje… Jezus živi BOG te bo rešil. Aleluja. Slava JEZUSU BOGU.
Agape, 23.11.2024 ob 06:40
Kaj pa si ji ti svetoval? Žal nič od niča. In zakaj udarjal po Bogu? Bog je 100% Zaščitnik, Varuh, Obramba,moč, Življenje, Sreča, Mir, Zdravje…, če je povabljen, poklican, sprejet v življenje. Meni že vse življenje pomaga. Vedno me reši. Nič kaj takega kar se je dogajalo dragi avtorici ni dopustil, da bi se mi zgodilo! Že 50 let me čudovito varuje in vodi. Če gre človek sam v življenju brez Biga, potem je pogosto takšno stanje kot ga ima avtorica. Predlagam ji da se z vsemi močmi preda Boga, ga sprejme, moli, ga kliče, povabi, da se čim prej udeleži kakšnega srečanja KARIZMATIČNE KATOLIŠKE PRENOVE V SVETEM DUHU, kjer bo kmalu po molitvi prejela milosti, ozdravljenje, moč… Jezus živi BOG jo bo rešil. Aleluja.
Vsakomur pomaga tisto, v kar verjame.
In zakaj bi ji moral svetovati? Ta nenormalna kultura za izključnim leporečjem in pozitivo, ki se jo agresivno vsiljuje je naravnost bolna. In zakaj ne bi udrihal bo bogu? Si slišala kdaj za izraz – testiraj duha? No, ti jaz povem, da je tvoj velik lažnivec. Ampak s tem te nočem odvrniti od tvojega karizmatičnega krščanskega gibanja, ker v trenutku ko bi sprevidela in postala neposlušna bi se tvoje življenje spremenilo v pekel.
Draga avtorica… pošiljam ti objem. sočustvujem s tabo in te razumem. tudi meni v življenju ni bilo prizanešeno… udarci taki in drugačni… ampak nase ne gledam kot na žrtev, ampak kot na nekoga, ki je vse to prestal, preživel in prišel ven močnejši… to imamo mi v krvi, ki smo borci od malih nog… borbamo! in verjamem da ti bo uspelo… želim ti da najdeš notranjo moč… eno dobro terapevtko.. ter veliko zdravja in moči!
ko ti bo najtežje se spomni reka: “bog ti nikoli ne naloži več od tistega, kot lahko preneseš”
želim ti vse dobro.. srečno in drži se!!! Objem
Mislim, da bi avtorica morala najti delo in se mogoče preseliti, no sama mora oceniti kaj bi ji pomagalo. Jaz bi dala na papir pluse in minuse trenutnega življenja in fajn razmislila kako in kaj.
Nekje narediš korak, če te okolje v katerem si spravlja v slabo voljo, pač iščeš službo nekje v drugem kraju in se potem preseliš tja in zaživiš na novo. Nikoli ne moreš vedet kaj bo, ampak očitno si pripravljena na neko spremembo.
če je pa vse ok tam kjer si pa ti mogoče samo manjka kakšna dobra družba, si pa to poiščeš oz najdeš kakšen hobi.
Srečno ti želim.
Vsi smo imeli take ali drugačne težke življenjske situacije, zato pa smo sčasoma bolj močni. Prvo povej če imaš dovolj denarja za najeti stanovanje? Lahko dam nekaj brez problemov, jaz osebno grem v Bolgarijo za nekaj časa in hotel je tam samo 195 funtov na mesec, sem invalidsko upokojen to je prvo, ne pijem ne kadim ne drogiram se in tudi do seksa mi n. Če hočeš,sama se moraš odločiti. Jaz ti lahko plačam šolo,da poucujes angleščino po svetu in online. Sicer grem v Bolgarijo kupiti nepremičnino, čeprav imamo jih par kot v Angliji in kot v Sloveniji in zdaj se Bolgarija, prve tri mesece sva lahko v hotelu plačam vse jazst, letalsko hrano vse plačam jaz. Pol ko kupim nepremičnino. Bom kupil 2 kontejnerja oziroma bivala notri je že kopalnica vse pripravljeno za bivati v 2 urah. Ne iščem punce niti iskreno povedano se nočem z nobeno zbližati en kontejner je zame eden zate. Kako bom bil s prostorom v Angliji nevem. Ampak se bom poskusil dogovoriti z očetom in mamo. Moja mama dobi plačilo ker kuha zame. 400 funtov na mesec,to plača država in kaj je najboljše od tega ,da imaš zagotovljeno penzijo po 10 letih dela. Jaz sem star 48 let in imam brata in sestri pošlji na moj e-mail tvoje podatke in te pokličem in ti vse razložim. To je vse kar lahko naredim trenutno. Imam penzijo 1600 funtov. Življenje v Angliji je poceni. In še ceneje je v Bolgariji. [email protected]
Skoraj se in piši ,ok lep pozdrav iz Anglije
monovka, 22.11.2024 ob 23:23
jajojj, 22.11.2024 ob 22:46
Neprespana, 22.11.2024 ob 22:21
Glede na to kar imaš za sabo se vidi, da si veliko dala skozi, ampak kar nas ne zlomi nas ojača. Tudi tebe so te življenjse izkušnje naredile močnejšo. Želim ti, in vem, da boš uspela in si uredila življenje ker vidim, da ti je to želja in cilj. Vse bo še dobro samo zaupaj vase. Objemček. Drži se!
pa kaj bluzite? Ženska je v depresiji, že dve leti na bolniški in uničena po lastnih besedah, ti pa plozaš, kako jo je življenje naredilo močnejšo. Pa kako bog nikomur ne naloži bremena, ki ga ni zmožen prenašat, Pa o čem trobezljate? Očitno ji je tvoj bog naložil pretežko breme, če je uničena, v depresiji in na dolgotrajni bolniški, kaj meniš?
Pa zakaj ne nehate plozat v prazno?
Se tebi zdi, da je bolj v pomoč, če ji potrdiš, da je res v dreku?
Iz depresije se najbolj uspešno pride z lastnimi močmi, te pa najdeš v zaupanju vase. Pa ne na praznih besedah, ampak na dokazih. Kateri dokaz pa je boljši od lastne uspešne izkušnje?
Punca je že pred tem zmogla, je opisala zgoraj. Logično, da je utrujena, ni pa brez volje in brez možnosti opiranja na lastne sile. Vsem, ki so v krizi, je potrebno krepiti močna področja, ne pa jih pomilovati in jim še dodatno barvati njihove črno-bele slike obupa.
Kaj bi si pa ti zase želel/a, če se znajdeš v taki situaciji? Verjetno ne, da ti vsi prikimajo, kako je hudo. Ali?
Že pred dolgimi leti sem tukaj na Starševskem čveku prebral to zgodbo.
Vrm kaj pomeni tezko življenje, zato bo treba prtljago zaceti odmetavati. Najprej oce in brat – sama sta si izbrala nacin zivljenja in z nobenim od niju si nisi imela kaj dosti pomagati, samo tezave so bile.
Zato to dvoje kar mirno daj na stran.
Hisa, dolgovi – kaj konkretno je s tem? Vse skupaj pustila pomeni?
Od tipov pa stran dokler sebe v red ne spraviš, ker si delas prevec težav.
Kako težko življenje 🙁 sem se pa v tvojih izkušnjah tudi sama našla le da imam srečo, da sem našla dobrega partnerja, on je tudi edini ki ga imam ob sebi. Sama sem imela v zadnjih 10letih še same težke zgodbe s službami (tudi izgorelost pred enim letom), mali otroci, nespanje, noro energije… in sem se sesula isto kot ti. Sem na isti točki, ko se sprašujem kaj vse slabega mi lahko živeljnje še prinese in se ga bojim. Sem na antidepresivih, pa vem da nisem to jaz, um ni pravi. Jaz bi ti predlagala društvo za pomoč svojcem alkoholikov, tam ti bodo dali podporo, ki jo potrebuješ in boš prepoznala svoje vzorce zaradi katerih si tudi izbrala partnerja, ki te je pretepal. Menda so dobri. Taki ljudje imamo vzorce, da smo manjvredni in si tudi zato sprejemamo odločitve skladno s tem prepričanjem. Poišči si podporo, res jo rabiš in jo tudi lahko dobiš. Držim pesti, zelo hudo je ko tako padeš, tudi sama se sprašujem ali bom spet kdaj ok.