Rada bi trojčka samo mož ne razume
Z možom si želiva trojčak in to že kaj nekaj cajta. Končno sva prišla do točke, ko sva se resno začela pogovarjati, da to sprovedeva. Nekaj ljudi je okoli naju, ki to stalno prakticirajo, tako da kandidata ni panike najdet. Skozi sva mislila, da se razumeva kako to gre, zdaj pa imava problem. On ne bi mogu z še enim moškim, jaz pa ne z žensko. Kaj naj dve ženski v postelji z enim tipom, sploh, ker si jaz ne predstavlam kaj naj bi z žensko delala, on pa tudi ni dvocevka. Ker sva že dolg skupi nama je malo dogcajt in bi si rada popestrila kakšen postelni trenutek. Bi rabila kak nasvet kako naj se to greva. Proooosim!!!!
Velika punca, 27.09.2023 ob 22:23
Z možom si želiva trojčak in to že kaj nekaj cajta. Končno sva prišla do točke, ko sva se resno začela pogovarjati, da to sprovedeva. Nekaj ljudi je okoli naju, ki to stalno prakticirajo, tako da kandidata ni panike najdet. Skozi sva mislila, da se razumeva kako to gre, zdaj pa imava problem. On ne bi mogu z še enim moškim, jaz pa ne z žensko. Kaj naj dve ženski v postelji z enim tipom, sploh, ker si jaz ne predstavlam kaj naj bi z žensko delala, on pa tudi ni dvocevka. Ker sva že dolg skupi nama je malo dogcajt in bi si rada popestrila kakšen postelni trenutek. Bi rabila kak nasvet kako naj se to greva. Proooosim!!!!
Če morata nujno sexati v družbi, si pač najdida še en par….
Mislim da se nista čist prepriča a v trio. Pojdita rajs v kako savno kjer jih pride več skupaj, lohk pa gresta med svingerje. No moj tip je tud hotel trio, pa sem rekla da bi hest raje quazro, dva para. In me vprada: A ti bi lohk gkedala k bi drugo nateoaval.. Pa sem rekla: sej njen bo pa mene”…. In kje smo ostali, nič od vsega tega..
Vse je v glavi in zabavi.
Kar se dogaja za vrati vajine spalnice se ne tiče nikogar drugega kot vaju, nihče nima pravice soditi o spolnih apetitih drugega. Je pa fino, da se dva enaka skupaj najdeta in vidva sta mislila, da sta se. čeprav se v resnici nista. Predlagam kakšno fino igračko, na tole idejo o tretjem članu v vajini postelji pa pozabita.