Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rada bi zaščitila starša

Rada bi zaščitila starša

Rada bi zaščitila starša, ki ju sestra obremenjuje s svojimi problemi. Vsakič, ko se skrega z možem se s hčerko kar k njima naseli. Stara sta in rabita mir. Obremenjuje ju tudi finančno, čeprav je njena plača 2x večja od njune penzije. Vsega se starša zavedata nočeta pa ji reči, ker se bojita, da jo prizadaneta, ker je v občutljivem obdobju ali da ne bi več hodila k njima. Starša, ko jima kaj zmanjka ali potrebujeta pomoč vedno prosita mene, čeprav živim skoraj uro vožnje stran od njiju. Počasi mi zmanjkuje potrpljenja.

Odgovor na objavo uporabnika
Rada bi zaščitila starša, 25.07.2023 ob 00:31

Rada bi zaščitila starša, ki ju sestra obremenjuje s svojimi problemi. Vsakič, ko se skrega z možem se s hčerko kar k njima naseli. Stara sta in rabita mir. Obremenjuje ju tudi finančno, čeprav je njena plača 2x večja od njune penzije. Vsega se starša zavedata nočeta pa ji reči, ker se bojita, da jo prizadaneta, ker je v občutljivem obdobju ali da ne bi več hodila k njima. Starša, ko jima kaj zmanjka ali potrebujeta pomoč vedno prosita mene, čeprav živim skoraj uro vožnje stran od njiju. Počasi mi zmanjkuje potrpljenja.

Najbolje, da vse skupaj posedeš za isto mizo in jim razložiš, da tako kot je ne gre več naprej.

Potem pa ju daj! Kaj se vsi bojite te zblojene sestre? Zakaj že? ker ima višjo plačo od vas?

Si mal ljubosumna, kaj?

Sami štirje se usedite za mizo in povej kaj in kako. Sestri določi meje, pa staršem tudi.

Sem iz takšne družine… Starša nista čisto ni uboga pa stara pa pomoci potrebna… Zdolgocasena sta in jima ustreza drama, tako zdaj kot prej ko sta vaju s sestro v to silila/vzgajala. Dramo igrata … KARPMANOV DRAMSKI TRIKOTNIK. To so priučene vloge in igra. Nič čustev, nič ranljivosti, samo veliko žlehta.

Naslednjic reci da naj sestra uredi. Ce boata rekla da ma ona svoje tezave ti rwci da imas pa ti svoje.. sestra je ljubljenka ti pa pac deklica za vse.. tko da bos morala pitegnit crto tako da sebi ne skodujes vec.. eno je pomoc aatatdem drugo pa je da se tebe obremenjuje  ker imajo razvajeno leno rit v drugem otroku.. mi trije vsi po svoje pomagamo mami..

Porkadus, bo to kmal enih bajt naprodaj xd.

Ljudje pripravljajo teren za deljenje desicnine xd

Starsa sta odrasla. Ko pa sestra ne bi prisla, bi jima pa najbrz bilo dolgcas.

Danes so ljudje dolgo v pokoju.

Veš kaj ti povem, uredi s stršema, da tebe ne bosta obremenjevala in naj se sama naprej menita s sestri, saj je njuna hčerka. Če ju izkorišča in nič ne naredita, je to njun problem.

Sestra živi pri njima, tebe pa nadlegujeta? Veš kdo je kriv, da ti to počneta? Ti sama, ker ne znaš postaviti meje.

New Report

Close