Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rada imam različne ljudi

Rada imam različne ljudi

A veste, ko so ljudje povprečni, vsi enako izgledajo, vse zanimajo enake stvari? No, meni je všeč drugačnost, različnost. V stilu, da je človek hipi, emo in podrobneje. Dala sem samo grob primer. Vendar pa to moje zanimanje druge “navadne” ljudi moti. Njim so ogabni. Meni je pa všeč, da vsak fura svoj stil. In po navadi se taki ljudje ne vmešavajo v druge ljudi, so prijazni, sočutni. Bolj je z druge strani, ko se “navadni” ljudje vtikujejo v njih. Pa kaj vam je človek naredu? In potem krivijo te ljudi za različne probleme, ki so v svetu, ki nimajo sploh nobene povezave z njimi.

Tudi hipiji , Emo in ostali podobni in nepodobni- so podobni in enaki kot drugi.Čeprav so na zunaj drugačni- so v notranjosti podobni.Ravnotako se vmešavajo  v lajf drugih in so na čase težaški, kot vsi drugi.Ja, furajo svoj stil, to je pa tudi vse.

Jaz imam rada ljudi ki imajo mnenje, ga znajo zagovarjat, znajo poslušat tvoje, znajo se strinjat da se ne strinjamo in smo lahko še vedno prijatelji. Takšni so redki. In ja tudi meni je všeč pisanost. Da nismo vsi enaki. In kar se tiče izgleda in kar se tiče karakterja, načina življenja. Če bi lahko, bi živela v kakšnem velemestu, kjer je tona različnih ljudi. Meni je to nekaj najlepšega. Odraščala sem na vasi, kjer bog ne daj da si kako izstopal. Sem odšla od tam takoj ko sem lahko. Moja družba je zelo pisana. Glede izobrazbe, glede premoženja, glede načina življenja….edino kar nam je skupno da smo fajn ljudje, ki sprejemamo druge takšne kot so.

New Report

Close