Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Rada sexam

Rada sexam

Imam visok libido in ne vem, kaj naj naredim. Na videz sem čisto običajna, neprivlačna.

Sex je, ko koga spoznam, reden, potem ga je pa vse manj. Vedno moram dajat pobudo in to mi gre na živce.

Kaj naj naredim, da ne bom vedno menjala partnerjev?

Trenutno imam ( ali pa nimam ) enega fuk frenda, a sem več ali manj na vibratorju.

Nočem sexat 1 x na teden jaz hočem 5 x. V nedeljo cel dan in podobno.

Kaj naj naredim? Blesavo mi je, da spoznam novega, pa mu ne bo do sexa. In kje se to konča? Naj vsaki 2 leti novega spoznavam, ker se tipu več ne da?

Imam visok libido, lahko zase rečem, da sem nimfomanka.

Odgovor na objavo uporabnika
Nimfica, 17.11.2023 ob 08:34

Imam visok libido in ne vem, kaj naj naredim. Na videz sem čisto običajna, neprivlačna.

Sex je, ko koga spoznam, reden, potem ga je pa vse manj. Vedno moram dajat pobudo in to mi gre na živce.

Kaj naj naredim, da ne bom vedno menjala partnerjev?

Trenutno imam ( ali pa nimam ) enega fuk frenda, a sem več ali manj na vibratorju.

Nočem sexat 1 x na teden jaz hočem 5 x. V nedeljo cel dan in podobno.

Kaj naj naredim? Blesavo mi je, da spoznam novega, pa mu ne bo do sexa. In kje se to konča? Naj vsaki 2 leti novega spoznavam, ker se tipu več ne da?

Imam visok libido, lahko zase rečem, da sem nimfomanka.

kolk si mlada

Poiščì si pravega, takega ki tudi uživa v sexu in ima libido kot ti.

Pa srečno!

[email protected]

Imam 33 let. Problem iskanja je, ker vsi napišejo ali rečejo, da bi skos sexal, v praksi pa se to pokaže drugače. In se mi zdi, da nima več smisla menjat in iskat.

Vedno se najde izjema, ki si želi isto kot ti, samo priložnost je treba dati 🙂

Nimfica, 17.11.2023 ob 09:02

Imam 33 let. Problem iskanja je, ker vsi napišejo ali rečejo, da bi skos sexal, v praksi pa se to pokaže drugače. In se mi zdi, da nima več smisla menjat in iskat.

OH jaz bi vsak dan pamoji ni  ja težko se je prilagoditi  te zelo razumem

Verjetno bi morala nekaj dobiti, na primer 500.000 €, če bi se mi tip zlagal, da bi nonstop. Overjeno pri notarju ipd. A vidite, kako bi bilo smešno.

Zakaj moški vztrajate z ženskami, ki nočejo redno sexat?

piši na mail [email protected]

Nimfica, 17.11.2023 ob 10:13

Verjetno bi morala nekaj dobiti, na primer 500.000 €, če bi se mi tip zlagal, da bi nonstop. Overjeno pri notarju ipd. A vidite, kako bi bilo smešno.

Zakaj moški vztrajate z ženskami, ki nočejo redno sexat?

leta nazaj ji ni bilo problema zdaj pa nč več

Hei. Z veseljem te veckrat dnevno pofukam, te noro nabijem, Polizem mucko. Sem sportne postave, 185cm,modre oci, lep TRD kurac. Pisi mi na [email protected]

💋💋💋

jest tud rad seksam konstantno vcasih mi zapase tudi po 4x ali veckrat na dantako da vem kako se pocutis ker sm tudi sam to dozivel da partnerka ni hotla jest pa in sem potem spet iskal novo al jbg tko je za kaj vec mi pa napisi kontakt pa se zmenva za kej ce si tok za seks

laho ze danes 😛

bLA BLA BLA BLA…..

al mi pa pisi na [email protected]

Ja Jaz lahko ja

To mi deli,javi se mi

Enga mej za doma pa dobi si še 2 ali 3 ljubimce ali pa tvojga vprasi ce bi se sprejel enega zraven..

Sem bil z parom ona divja bilo je noro v 2urah ji je cez 20x prislo je tulila da drugic nismo smeli v tisti wellnes on je pa lepo malo gledal in pil šampanjček

[email protected]

zivjo;) me dodas al pa pises

[email protected]

Tonč, 12.09.2024 ob 20:33

Enga mej za doma pa dobi si še 2 ali 3 ljubimce ali pa tvojga vprasi ce bi se sprejel enega zraven..

Sem bil z parom ona divja bilo je noro v 2urah ji je cez 20x prislo je tulila da drugic nismo smeli v tisti wellnes on je pa lepo malo gledal in pil šampanjček

[email protected]

Kako veš, da ji je 20x prišlo? Si štel? Ti je ona povedala? Jaz ti tudi lahko povem, da mi pride ob vsakem seksu z možem, pa veš kaj, mi ne. Si pa mislim da je bila lahko dobra izkušnja nekaj novega sprobat.

Nimfica piši mi na [email protected]

Poklic 069732238

Takšno bi hotu

Oj. Težko je imeti partnerja in pričakovat , da bo tudi njemu skoz do seksa, ker mu ne bo. Zato pa moraš imeti še kakega fuk frenda. Da se tu in tam daš pošteno dol ,pa še njemu nebo skozi za seks ,ker se je težko uskladit.

Najdi si partnerja, ki rad seksa. Probajta z drugimi da nebo monotono.  Drugače  pa poleg partnerja  si najdi dva jebača, da ti bo zadostovalo. Skoraj nemogoče je  da se najdeta dva ki bi skoz seksala.

Tipi ste pa res pravi bedaki, vsi ki se odzivate na takšno pisanje.

Izmišljotina iz neumne glave tipa, vi pa palite kot muhe na drek.

Nazaj drkat bedaki!

New Report

Close