Rada sexam
Imam visok libido in ne vem, kaj naj naredim. Na videz sem čisto običajna, neprivlačna.
Sex je, ko koga spoznam, reden, potem ga je pa vse manj. Vedno moram dajat pobudo in to mi gre na živce.
Kaj naj naredim, da ne bom vedno menjala partnerjev?
Trenutno imam ( ali pa nimam ) enega fuk frenda, a sem več ali manj na vibratorju.
Nočem sexat 1 x na teden jaz hočem 5 x. V nedeljo cel dan in podobno.
Kaj naj naredim? Blesavo mi je, da spoznam novega, pa mu ne bo do sexa. In kje se to konča? Naj vsaki 2 leti novega spoznavam, ker se tipu več ne da?
Imam visok libido, lahko zase rečem, da sem nimfomanka.
Nimfica, 17.11.2023 ob 08:34
Imam visok libido in ne vem, kaj naj naredim. Na videz sem čisto običajna, neprivlačna.
Sex je, ko koga spoznam, reden, potem ga je pa vse manj. Vedno moram dajat pobudo in to mi gre na živce.
Kaj naj naredim, da ne bom vedno menjala partnerjev?
Trenutno imam ( ali pa nimam ) enega fuk frenda, a sem več ali manj na vibratorju.
Nočem sexat 1 x na teden jaz hočem 5 x. V nedeljo cel dan in podobno.
Kaj naj naredim? Blesavo mi je, da spoznam novega, pa mu ne bo do sexa. In kje se to konča? Naj vsaki 2 leti novega spoznavam, ker se tipu več ne da?
Imam visok libido, lahko zase rečem, da sem nimfomanka.
piši na mail [email protected]
Nimfica, 17.11.2023 ob 10:13
Verjetno bi morala nekaj dobiti, na primer 500.000 €, če bi se mi tip zlagal, da bi nonstop. Overjeno pri notarju ipd. A vidite, kako bi bilo smešno.
Zakaj moški vztrajate z ženskami, ki nočejo redno sexat?
Hei. Z veseljem te veckrat dnevno pofukam, te noro nabijem, Polizem mucko. Sem sportne postave, 185cm,modre oci, lep TRD kurac. Pisi mi na [email protected]
💋💋💋
al mi pa pisi na [email protected]
Enga mej za doma pa dobi si še 2 ali 3 ljubimce ali pa tvojga vprasi ce bi se sprejel enega zraven..
Sem bil z parom ona divja bilo je noro v 2urah ji je cez 20x prislo je tulila da drugic nismo smeli v tisti wellnes on je pa lepo malo gledal in pil šampanjček
zivjo;) me dodas al pa pises
Tonč, 12.09.2024 ob 20:33
Enga mej za doma pa dobi si še 2 ali 3 ljubimce ali pa tvojga vprasi ce bi se sprejel enega zraven..
Sem bil z parom ona divja bilo je noro v 2urah ji je cez 20x prislo je tulila da drugic nismo smeli v tisti wellnes on je pa lepo malo gledal in pil šampanjček
Kako veš, da ji je 20x prišlo? Si štel? Ti je ona povedala? Jaz ti tudi lahko povem, da mi pride ob vsakem seksu z možem, pa veš kaj, mi ne. Si pa mislim da je bila lahko dobra izkušnja nekaj novega sprobat.
Nimfica piši mi na [email protected]