Rada vozim
Glej , ki te nategujejo. Na nemških pumpah in kmalu tudi pri nas , dobiš avtopilota , ki sedi poleg tebe in ti govori kako pa kam . Najbolje pa je , da se on vsede za volan in te prevaža. Najdražji model je Brad Pitt. Ti povem ni razlike med pravim. Na pumpi dobivaš tudi točke in tako je lahko Garmin Human Avtopilot z več dodatki. Z njim hodiš na sprehode in vedno ve kam na sprehod in z daljincem mu aktiviraš spolne organe , dimenzije pa so odvisne od doplačila, pa tudi romantičen jezik ne gre brez doplačila. Se pa splača , ker pri spolnem odnosu non stop čeblja , preračunavam , daj se na desno , ostanite tako še trideset kilometrov. Težava je v temu , da nimajo še slovenščine. Prej je nekdo omenil , da ga kupi na kmetijski zadrugi. Samo tega ne , ker je bil Garmin totalen primitivc. Potem pa ti v avto pride s škornji.
No tiste z debelejšo denarnico si privoščijo tudi temnopolte Garmin Black Magic , ampak pozor , so tako originalni , da so v Ameriki ljudje stopili v embalažo in nato se delali kot da so Garmin Humanoidi. Žensko so natepavali , ko pa jih je spravila v omaro in isključila , so ji ti lepo spraznili stanovanje.
Najbolje je imeti kladivce in ko zaključiš , ga udariš po testisih , če je tiho je plastičen , če pa se zadere , vedi , da si dobila pravega človeka , ki nima veze z navigacijo.
V kolikor pa je kdo zainteresiran , lahko zrihtam , Garnin sex navigator , za pol cene. Je iz druge roke , rabljen , ampak jaha kot , da je včeraj prišel iz tekočega traku. Sedaj pa moram nehati , ker je moja Pamela Anderson začela piskati. Posojam jo prijateljem , pa nobenemu ne pade na pamet , da bi spraznil rezervoarje. Enkrat bo nekomu počila , pa bo imel vraga , deset litrov sperme po celem stanovanju.
[img]http://www.pccon.de/blog/wp-content/uploads/2010/09/quadrowhite-300×266.jpg[/img]
ma po tanovem kar na tole daš satelit z bormašino. Pa za par eur dobiš s Kitajske s poštnino.
Aja pa nič ne rabiš vesoljske postaje, imam doma 3 novoletne rakete z oddajniki pa nekam v luft izstreliš. Ti eno prodam po 10eur . Samo dobro pazi, da ne prileti ravno k sosedovim v štalo. Več >>> janezbarbaranovak[afna]gmail.com
Sem slišal da so bili helijevi baloni daleč najcenejša rešitev, ampak so jih morali nehat uporabljat, ker so jih vesoljci nenehno kradli. Menda so jih uporabljali kot igrače za svoje 13 noge potomce. Še posebno so pa bili veseli, če je avto ostal privezan na vrvi, ko so ga zapeli za svojo vesoljsko ladjo. Če je v avtu bila kakšna blondinka, so svojim potomcem, poleg balona, lahko podarili še novo Barbiko!
Tisti, katerim se je vrv strgala med ugrabitvijo, so pa bili pionirji v prostem padu – zdej veste od kod ideja Baumgartnerja ideja o helijevem balonu, skoku iz vesolja, etc…
Uporabnica: Zelo rada vozim.
Nisem bral vseh prispevkov, samo nekaj prvih…. Vsi ti, brijejo norca iz Vas in niso resni…
Da bi človek imel navigacijo v avtomobilu potrebuje samo Garminu podobno napravo ali pa kar Garmina. Za navigiranje garmin res uporablja satelite, vendar uporabniku ni potrebno kupovat satelitov, ker so ti sateliti last držav in vesoljskih agencij… Naprava to je “Garmin” sama ima oddajnik in sprejemnik valik, s katerimi komunicira s sateliti. Torej POTREBUJEŠ SAMO GARMINA. Ki pa se že kupi tudi izpod 100€.
Ljudje, če ne mislite pomagat tudi ni treba zavajat in se norca delat iz ljudi, ki jim niso domače te zadeve. Pa če ravno je to skoraj osnovna zadeva. Hudobni ni treba bit. Potem pa se čudite, če vas kdo prinese okoli, ko vam gre za nohte ali pa ste preprosto naivni?!
Spoštovani g.Šmit, prosil bi vas, da če ste premalo izobraženi ne zavajate bralce tega foruma. Namreč, na našem inštitutu zelo uspešno testiramo zadnjo verzijo ZX-2v1.9 osebnega satelita, ki bo priložen v škatli Garmina, izstrelite ga lahko kar z navadno raketo. Prav tako bi vas rad podučil, da sateliti v državni lasti in lasti raznih inštitucij ter koorporacij so seveda zaščiteni z zelo močnim ‘firewall’-om, tako, da je zelo težko in seveda protizakonito dostopati do njihovih podatkov oz. vsebin. Osebni satelit je opremljen z zaporo dveh software ključev, zasebnim in javnim, tako, da ga lahko uporabljajo tudi ožji člani družine v kolikor jim daste svoj javni ključ ali pa strokovno ‘public.key’.
Menim, da v kolikor tematike ne poznate lahko persono, ki je zastavila vprašanje dolgoročno čustveno prizadenete, kar ima lahko resne psihosomatske posledice dotične osebe, seveda odvisno od čustvene stabilnosti.
Prosim, spremljajte časopis ‘Računalniške novice’ saj bo izdelek kmalu v prodaji tudi pri nas. Na Kitajskem je cena cca. 125 USD in Vam ga lahko pošljejo brez poštnine.
Veliko sreče pri nakupu!
Tudi sam bi rad potrdil navedbe Dr Schneiderja, kot pravilne in tocne in tudi sam predlagam dr Schmitu, da se v zadeve ne mesa, ce jih ne pozna in, da zaradi tega ne zavaja potencialnih satelitskeih uporabnikov (lastnikov) in kupcev.
Ze davnega leta 2011, kmalu po objavi tega posta, sem na internetu s skrajnimi napori izbrskal ustrezen satelit, ki mi podpira delovanje mojega Garmina. Tega sem nabavil ze kako leto prej a mi je bil do povezave s satelitom neuporaben.
Tehnika gre naprej s tem je tudi moj satelit postal zastarel oziroma bolje treceno, prerasel sem ga. Grem v nakup novega in najverjetneje se bom odlocil za zadnjo verzijo ZX-2v1.9, ki ga je omenil dr. Schneider v svojem prispevku in njihovem casopisu.
Pomebno se mi zdi povedati, da stari satelit prodajam. V nedeljo si ga bo mozno ogledati na boljsjem sejmu v Ljubljani, od sobote pa bo dosegljiv na Ebayu.
Lep pozdrav vsem
Taprvo sem razumela vse, pol sem še nekaj uspela sledit, zdaj ne razumem več nič.
A vse je zelo preprosto…pri nas rečemo…prosto ko pasulj.
Ne uporabljam karte, niti nimam nobene naprave, še avtoradia ne, preprosto na vsakih par sto metrov ustavim in vprašam mimoidočega, kako in kam in vedno pridem na pravo mesto.
No enkrat se mi je res zgodilo, da sem šla na Norveško, pa me je prijazni mladenič narobe usmeril in sem pristala v Afriki. Še dobro da so tam vsi črni in mi je bilo hitro jasno, da nekaj ne štima, pa so me poslali nazaj in to s čolnom čez morje. Pa se je čoln prevrnil in še dobro, da sem se nanj vkrcala z avtom. Nima električnih šip, pa sem lahko ročno okno odprla, splezala na streho, še malo posrfala, metdem, ko so drugi že plavali, s strehe skočila naravnost delfinu na hrbet in ta me je odfural vse do norveških fjordov. Avto in čoln sta ostala nekje v Sredozemlju, jaz pa sem pot po kopnem nadaljevala s palcem navzgor. Najprej mi je ustavil prazen avtobus, potem rešilec, ne morte verjet, še mrtvaški avto in pravi policaji. Pot je sicer trajala malo dlje, sem pa zato doživela nekaj, česar z vso današnjo tehnologijo ne bi nikoli.
Eviva forward to the past.
Se že veselim naslednjih norih idej, ki so me do solz nasmejale
Rad bi se opravicil vsem tistim, ki ste v nedeljo brezuspesno iskali satelit na boljsjem sejmu. Na zalost sem ga v prvih treh minutah, po objavi na Ebayu prodal. No, na zalost in na sreco… Res je bila cena zelo ugodna verjetno, da je zato sel ekspresno. Kot sem omenil, sedaj kupujem novega, trenutno Garmina ne uporabljam, pa tudi nisem imel namen nikamor potovati. Poleti se bom odpeljal na dopust do Postojnske jame, sicer po navadi ne grem v jamo, ker je precej visoka vstopnina. Sem si pa do sedaj ogledal ze veliko slik notranjosti jame in so me zelo pritegnile. Ampak to bom sel z vlakom do Ljubljane, tam presedem na avtobus in potem se tisto malo kar mi je ostalo od poti z avtobusom in potem v Postojni se malo pes do jame. Sedaj ze hodim kar nekaj let vsako leto na dopust v jamo, sicer za en dan, za vec dni se pa ne morem odlociti, ker potem pa se rabis prenocisce, pa pojset je kaj treba in potem je vprasljivo ali bo ostalo zadosti denarja za satelit ali ne.
Pred tem sem pa hodil na dopust do Visnje gore, ker sem imel do tja direktno vlakovno povezavo, pa se popust sem imel po pokojnem ocetu, ker je delal pri zeleznici.
Naj se mi oglasi dr. Schneider ali pa vsaj pove, kdaj bodo oni priceli z prosizvodnjo njihovih satelitov. Sem mnenja, da je se vseeno najboljse domace. Sem slisal nekaj govoriti pri porocilih, da bo imel njihov novi satelit izpuh od Akrapovica in masino od Pipistrela. Sam,d a ne bodo spet kake podkupnine, pa kaki slabi bancni krediti. To bomo spet ponosni na nase lastno znanje in proizvode. Komaj cakam, da zalaufa redna proizvodnja, da nas malo potegne ven iz te situacije. To nam bodo se zavidali. In levi in desni, mislim vsi sosedje. To bo heca, joj, joj…