radi plešete?
Jaz sem oboževala ples. Seveda v času, ko sem hodila ven, v diskoteke. Drugače pa v parih nerada plešem, oziroma zelo redko kdaj – odvisno tudi od soplesalca. Moj mož nikoli ni rad plesal in ga v to ne silim. Sva pa skupaj plesala na mojem maturancu in na poroki. Potem pa še doma ene parkrat tko za hec. Drugače pa ne.
Ja, zelo rada. Tudi jaz bi zelooo rada veckrat plesala.
Moj ima smisel, pa nima volje in plese le na porokah – imam to smolo, da so vsi najini prijatelji ze ozenjeni, zlahte pa tudi
Kateri ples vam najbolj “sede”? Meni rumba, sem ze mehka, ko samo pomislim nanjo
Obožujem ples!
Vse vrste, nisem izbirčna:) a najbolj se najdem v jivu in r&r.
Jaz sem že v sr.šoli dala vse tečaje čez. Skoz plesala. Noro uživala.
Potem sem šla skoz vse tečaje še enkrat, z mojim (ja, od začetnega do izpopolnjevalnega). Moj tudi pleše samo na porokah in rojstnih dnevih, pa je tega bore malo:) Drugače noče.
Sama si vedno najdem priložnost, a zame je vsekaor premalo:( In problem je, ker vedno iščem plesalca, ki zna poleg vsega še plesat:)))))
Še ena ki se bo sigurna enkrat vpisala s svojim dragim na tečaj. Zelo si želim in moj dragi je tudi za. Katero plesno šolo ali tečaj priporočate začetnikom in koliko ta hec stane? Kolikokrat na teden so ure in približno ob katerih urah je možno imeti tečaj? Imava namreč dva sončka, na katera bi potem starši pazili ta čas, zato bo verjetno to še malo počakalo, zanima me pa vseeno. Hvala
Ja, sama sem med 8 in 18 letom tekmovala v plesih (najprej akrobatskem rock’n’rollu, potem v standardni in latisko ameriških plesih) in sem neskončno uživala. Potem sem plesala samo občasno, kadar smo šli v Festivalno. Moj mož ima za seboj sicer 6 tečajev plesa, a ga hudo ne mika plesati, tako, da me kar dajejo skomine
Kar se tiče plesnih šol , kjer imajo tečaj družabnega plesa je najceneje Urška, za študente mislim da pride 13 000 tišoč za 8 ali 9x po 2 uri, medtem ko imajo drugje povsod 8x po 1 uro in pol.
Kako ja točna cena za odrasle ne vem ,ampak imajo na internetu vse napisano.
Drugače pa ja, tudi jaz obožujem ples, in moj ni imel pojma o plesu ko sva se spoznala, zdaj pa že obvlada ampak kaj ko ga moram zvlečt na plesišče , in to vsakič, razen ko ima pa malo v riti takrat pa ni problema za plesat.
Pleševa vse, najraje hitre, ampak tudi počasi že razmišljava da bi se vpisala v kakšen tečaj, ker pleševa skoz eno in isto tako da sem se že malo naveličala.
Samo še čas morava najti , pa bo…
Lp
Mislim, pa kdo od moških sploh pleše:)))))
Kakor berem, imamo vse doma ene, ki sicer znajo, a oni raje ne bi!!!! Joj, joj! Samoj az sem nad mojim res že obupala:) Zato sem si izbrala družbo za občasne plese – in moj je ves vesel samo, da mu ni treba it plesat!:))
Če pa pride tako, da se pleše, je pa durh na plesišču – kdo bi ga razumel:))))
obožujem ples, naj bo divji ali počasen, sem celo SŠ preplesala s prijateljem (ne fantom :), moj možiček pa … je plesal samo enkrat odkar sva skupaj – na noč, preden smo naredili otročka, bil je pa Elvisev rojstni dan, pa smo ga plesali do jutra. Sicer tudi na lastni poroki ni plesal no, saj itak nismo plesali, smo pa zato taaaaaako veliko peli, da je joj, smo imeli bolj ohcet ob tabornem ognju, čisto po mojem okusu.
T.