Radiator ne greje
Dobro jutro vsem,
naš radiator (cevni-lojtra) v kopalnici, živimo v bloku, ne dela. Smo odzračili, dela gornjim in spodnjim sosedom, naš pa je mrzel in ko odpremo odzračevalni ventil, voda le kaplja (menda bi morala kar brizgati). Ventil (odpiranje-zapiranje) je odprt do konca. Ali ima kdo idejo, kaj storiti oz. kdo pozna serviserje iz tega področja?
Serviser kurilnice pravi, da to ni njegovo delo, on servisira le do ventila (sistem vode, ipd.).
Smo iz Lj.
Strašni serviser ni kaj, meni se je zgodilo isto, sem klicala na stanov. katere stanovanje je in že drugi dan je prišel kurjač – ali je onm serviser pa ne vem. Pa je uredil, nekaj so s šivanko celo preluknjal, pa je bilo. Tega da serviser samo do ventila delo opravlja – jaz bi ga kar malo fejst nadrla.Tega mu ne bi preslišala in bi klicala upravnika.
zapri ventile, zapri glavni ventil, tega maš najbrž v kopalnici, pol pa radiatro dol ga daj v bano in spiranje z tekočo vod. skoraj 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sem da je zamašen. tako je bilo pri nas. le da pri ans pa niti voda ni kaplajala ven, je pa res da je dovod v radiator spodaj, ventil pa zgoraj. mi imamo sicer klasiče raidator, pa nam se je to zgodilo prve dni ko so začeli kuriti. so čez poletej spraznili sistem in nekja delali v kurilnici in pol s eje rpi nas, na sredi vsa svinjarija ustavila. bodi vesela da je v kopalnici, da ne rabiš po celem stanovanju nosit raidatorja in ti ta gnoj teče ven in morašpol vse pucat. gnoj zato, ker ko vidiš kakšna voda je noter ti posatne slabo. dobesedno ter teče ven.