Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Radiatorji – bi prebarvala

Radiatorji – bi prebarvala

V stanovanju imam dva stara radiatorja, ki bi jih rada prebarvala pred kurilno sezono.

Katero barvo naj kupim? Imajo samo te standardne (bele)?
A ta barva veliko stane? Približno….

A lahko samo čez pobarvam na to staro barvo? S čopičem?

So mogoče barve v spreju in se to bolj splača?

HVALA VAM !!

Jaz se prebarvala s čopičem..prav ok je..koliko stane barva sem pa pozabila..ni ravno pretirano draga..kakšna pa je to barva tudi ne vem..meni je prodajalec svetoval in tisto sem vzela..l.p.

Obstaja barva za radiatorje in res je, ni nič dražja od drugih barv. Mislim, da imajo različne barve.
Barvaš seveda lahko čez staro, če pa se kaj lušči, boš morala tisto najprej odstraniti.
Če so tudi v spreju, pa ne vem.

hej

tudi mene zanima ali jih je potrebno odšraufat ali odnest?ali lahko pobarvamo sami? ali se ne bo oluščilo? če prebarvamo sami? Nekdo mi je reku d se jim je use oluščilo k so jih prebarvali sami?

Katera barva ? sprej? ali odnest pobarvat? so pa grozni?

Tudi sama bi morala prebarvati radiatorje oziroma prepričati moža, da to naredi on ampak za začetek potrebujem tisto dolgo krtačo za čiščenje radiatorjev, ali imajo to v tehničnih trgovinah najbrž. Pa zanima me, če se dobi kakšne barve za radiatorje ki so manj agresivne, mislim zaradi otrok saj bi bili v tem času doma in verjetno ni ravno zdravo vdihavati te hlape.

New Report

Close