Radiatorski ventili
A si ti tud v real lajfu tolk zajeban, al si tam pa ena navadna copata, pa pač tukaj frajariš, ker v reali ne moreš?
Menda ja ženska ve kje in kako ji ropota? Glede na to, da je radiator njen, mogoče to ve celo bolje od tebe? Če tvoja prenapihnjenost to dejstvo lahko sprejme?
Tudi nam v službi je ropotalo pri/v/okoli ventila. Smo zamenjali ventil je bilo 95 procentov bolje.
Pa se lahko razpočiš ob tvojem ropotanju v ceveh in tihih ventilih, tvoj prenapihnjen ego je itak tik pred eksplozijo.
[/quote]
Je tako, dobro bi bilo vedet vsaj približno zgradbo in delovanje ventila, ampak to je pa že pretežko najt na spletu, zato vam bo še naprej pokal ventil glavi.
A si ti tud v real lajfu tolk zajeban, al si tam pa ena navadna copata, pa pač tukaj frajariš, ker v reali ne moreš?
Menda ja ženska ve kje in kako ji ropota? Glede na to, da je radiator njen, mogoče to ve celo bolje od tebe? Če tvoja prenapihnjenost to dejstvo lahko sprejme?
Tudi nam v službi je ropotalo pri/v/okoli ventila. Smo zamenjali ventil je bilo 95 procentov bolje.
Pa se lahko razpočiš ob tvojem ropotanju v ceveh in tihih ventilih, tvoj prenapihnjen ego je itak tik pred eksplozijo.
[/quote]
Nima real lajfa. Od jutra do večera stresa svoje frustracije na tem forumu. Nam je že večkrat dokazal, da je mentalna grča.
A druge po sebi sodiš? Kdo pa si ti, da lahko nekomu rečeš, da je butast? Če nimam prav, pač razloži.
Vem pa, kako imam doma narejeno. In, ko sem prešla iz olja nazaj na drva, sem pobrala dol termostatske glave. Zakaj, pa ti pametno, povej?
[/quote]
Ne vem zakaj, ker butastih ne razumem .
Jaz imam na drva in seveda gor termostatske ventile in začuda noben ne poka.