Radio 1 korektno v dobrodelnosti.
Kot lahko preberemo na Nova 24 so z radia 1 poslali vso zahtevano dokumentacijo in kot izhaja iz dokumentacije se radio gre dobrodelnost na visokem nivoju, z minimalnimi stroški.
Moja pohvala gre tako radiju kot Novi 24, čeprv radija ne poslušam, prvim za korektnost, transparentnost in ažurnost, drugim pa da so pogledali in korekno opisali dejansko stanje.
/nova24tv.si/epilog-afere-fundacija-radio/)
Cirkus se nadaljuje, 04.06.2025 ob 07:12
Saj problem ni v dobrodelnosti ampak v Avdiću. A štekate idioti?
A veš takšnih ljudi kot si ti, se pa jaz malo bojim. Da ti lahko SDS tako pere možgane, da te tako zaslepi, da enostavno ne zmoreš več razsodno gledati na svet. In dokler bodo takšni imeli volilno pravico, se nam res slabo piše.
Ok, če je vse , kakor mora bit, jaz bi tožil. Sploh bi pa uničil gobezdalo Ruparja ! Ampak ne sedaj. JAnuarja 2026 al pa tik pred volitvami. zakaj? Ker Slovenceljni pa naj bojo levi al pa desni so fovš vsakemu, ki nekaj ima. Pa de spuši SDS glih s tem, kar ga najbolj zanima.
De tud platformar za naš denar, ki se še vedno vala v DZ Logar, pa čeprav je odstopu iz stranke na kateri je bil izvoljen nima za burek.
Naj se izpostavi vse odtekanje denarja iz RTV, Petrola, Telekoma na gobezdala SDS!
Šokiran pa sem, ker delam na vasi, s telimi SDSovci, koliko se gleda tole Noro24. Največji fake news portal ever, vprašite kogarkoli od novinarjev kjerkoli.
pajo42, 04.06.2025 ob 08:00
Ok, če je vse , kakor mora bit, jaz bi tožil. Sploh bi pa uničil gobezdalo Ruparja ! Ampak ne sedaj. JAnuarja 2026 al pa tik pred volitvami. zakaj? Ker Slovenceljni pa naj bojo levi al pa desni so fovš vsakemu, ki nekaj ima. Pa de spuši SDS glih s tem, kar ga najbolj zanima.
De tud platformar za naš denar, ki se še vedno vala v DZ Logar, pa čeprav je odstopu iz stranke na kateri je bil izvoljen nima za burek.
Naj se izpostavi vse odtekanje denarja iz RTV, Petrola, Telekoma na gobezdala SDS!
Šokiran pa sem, ker delam na vasi, s telimi SDSovci, koliko se gleda tole Noro24. Največji fake news portal ever, vprašite kogarkoli od novinarjev kjerkoli.
Gobezdalo Rupar je že uničen. A ni tudi on zbiral denar kao za otroke?
Ja sem poslušala Tomažiča in mislim, da je dobil #befel# od samega predsednika
Anonimno 6396, 04.06.2025 ob 08:12
Gobezdalo Rupar je že uničen. A ni tudi on zbiral denar kao za otroke?
Ja sem poslušala Tomažiča in mislim, da je dobil #befel# od samega predsednika
Zgleda, da ni, ker je zdej Tiktoker in neti ene nacionalne spore in ne vem kaj, pošilja Avdića v Bosno in grozi. Ampak teli k to delajo niso zabiti, to se dobro ve, kako se dela in zna, mašinerija največje diktatorske stranke zna to dobr.
Neki se hoče spet povzpeti na vrh SDSa, pa s telimi svojimi 1. oktober inštitut, ja seveda, bl 1. november hahahaha…Pokvarjenec !
Anita Ogulin? No..dajte preveriti, kako je omenjena šenkala luksuzno parcelo z letoviščem na elitni lokaciji nad Gozd Martuljkom Zokitovi mafiji. Ta pa je gor naredila prestižni bordel. Preverite in boste videli.
Avdič. Ja, dobrodelno preži na posameznike v stiski, ki jim grozi razlastitev s strani bank in potem preko licitacij to izkoristi in pride do številnih poceni nepremičnin. 2 primera sta dokazana, z enim (LJ) se je celo javno hvalil.
Not my cup of tea.
“Nam pa še vedno dokumentov o poplačilu kredita, in to le nekaj dni po humanitarni akciji v decembru 2021, ni predal radijski voditelj Radia 1, Denis Avdić.”
IN WHYTHEFUCK bi vam človek moral karkoli predajat o svojih osebnih financah?
dobili so vse dokaze, da so bile dobrodelne akcije izpeljane korektno, denar pa porabljen namensko. ampak neeeee, oni bodo še vedno srali po ljudeh.
če imate kakršne koli sume o goljufijah, tam je policija. obstaja tudi inštitut o krivi ovadbi, kazen za to je zapor do dveh let, česar se pa tudi dobro zavedajo, zato NIHČE od njih ne bo niti blizu policije s tem šel.
upam, da jih avdić toži in sleče do gat. ker tole sranje gre že malo predaleč.
rx7, 04.06.2025 ob 09:08
Anita Ogulin? No..dajte preveriti, kako je omenjena šenkala luksuzno parcelo z letoviščem na elitni lokaciji nad Gozd Martuljkom Zokitovi mafiji. Ta pa je gor naredila prestižni bordel. Preverite in boste videli.
Avdič. Ja, dobrodelno preži na posameznike v stiski, ki jim grozi razlastitev s strani bank in potem preko licitacij to izkoristi in pride do številnih poceni nepremičnin. 2 primera sta dokazana, z enim (LJ) se je celo javno hvalil.
Not my cup of tea.
Tebi ne znese, da bi prišla do poceni stanovanj? Saj lohk puf vzameš, tko kot drugi.
V tej zgodbi SDS govori edino zgolj in samo o tem kako gnilo in podli osebki so v tej stranki. Vse kar pljuvajo po drugih pove zgolj in samo vse negativno o sdsu in prav nič o osebah, ki jih sdsovci napadajo.
Pokazali so pa tudi eno svojo naravo in sicer, da ko jim kaj ali kdo ne paše, SDS ne izbira sredstev napada, zanje cilj opravičuje sredstva, poslužujejo se torej vsega gnilega, laži, itd…
Vhg, 05.06.2025 ob 20:53
Tako je prav, da so pokazali poslovanje, izdatke.
Vhg… Poslovanje fundacije in vsa poročila so itak že ves čas na njihovi spletni strani, samo to zdraharjev ne zanima… Ker če se SDS zdrahar odloči pluvat in blatiti bo to naredil, verniki sekte pa vse slepo verjamejo nič sami ne preverjajo , googlajo, zato pa nasedejo vsaki SDS lazi
anonimno125, 06.06.2025 ob 11:38
Vhg… Poslovanje fundacije in vsa poročila so itak že ves čas na njihovi spletni strani, samo to zdraharjev ne zanima… Ker če se SDS zdrahar odloči pluvat in blatiti bo to naredil, verniki sekte pa vse slepo verjamejo nič sami ne preverjajo , googlajo, zato pa nasedejo vsaki SDS lazi
Nisem sdss ampak, pisda se fuknjeni, če iz objavljenih poročil razberete, da avdič ni dobil dnarja! kako pa veste, na ketere račune je šel in da za njimi ni avdiča in kako je možno da prideš z 100.000€ gotovine na banko!