Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Radio 1 se je preimenoval v Radio 0,99?

Radio 1 se je preimenoval v Radio 0,99?

Kaj se dogaja, zakaj? Kdo ve?

ma koga briga.
če že hočejo z imenom nekaj povedat, naj se preimenujejo v Radio 0.
bo še najbolj pasalo…

Imajo morda kako enotno frekvenco? 99,0 UKV Stereo? Ali pa morda bodo imeli?
(ugibanje z distance… :-))) )

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

ali pa bodo pokrili 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} slovenije s svojim signalom
enotne frekvence ne morejo imet.

Se bolj verjetno, da. 🙂

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

prej so ponavljali adele stokrat na dan, sedaj samo še devetindevedesetkrat.

BRAVO!!

ta radio 1 je podn da bolj ne bi mogu bit. avdič z iq-jem od enoceličarja; tista 2 prizadeta (gustinčič in klepač), ki ne znata niti slovensko govorit, trobezljata po obalčansko, da ti obrne vse organe – si mislita da sta ful zanimiva, sta pa še za zaspat preslaba – taaaka žalost od njiju; oglaša se tudi neko obalčansko teslo – bruno – po mojem je to tisti idiot od kobala, ki misli, da zažiga in se smeje sam sebi, ostale pa sili, da se smejejo z njim; je bolan in dolgočasen u p. m.
itd.

antipatična je tudi napovedovalka vremena mateja tkalčič – antipatična, z mijavkajočim glasom, mrtvo hladna, egoistična, vzvišena svinja. ko jo napovejo, jim vskoči v besedo, nikoli se nič ne pošali, nobene topline, sam mrtvo hladno petstokrat na dan strobezlja – prebere eno in isto sranje. iq od amebe. za bruhat.

Na splošno se mi dopade starejša glasba, predvsem 80ta in 90ta, ki jo na Radiu 1 redno vrtijo. Na tem mestu se mi Radio 1 dopade. Konča se pa z nenehnim ponavljanjem glasbe in nobenimi novostmi. Enkrat lani ali predlani sem en teden zunaj nekaj delal po službi. Najbolje delam, ko imam v ušesih glasbo, torej nek radio. Ura je 3, ko začnem z delom in ko prižgem Radio 1. Najprej zasišim glas in “hece” “simpatičnih Primorcev” Klepača in Gustinčiča, potem pa vsak božji dan ob 15:10 (!!!!!) pesem Narcotic od Liquido. Sicer meni osebno izjemna pesem, ampak ves teden ob isti uri ista pesem, mi je že zajedalo. Potem dodam še določene pesmi, ki jih je dnevno moč slišati 100-krat (Adele-Hello), premalo dobre slovenske glasbe (predvsem pogrešam pesmi od Mi2, Big foot mame…) in promoviranju nekega novega komada kot hita vseh hitov, a pesem že 3 mesece poslušam na drugih radiih (primer Adam Lambert- Ghost town, medtem ko novih hitov kot je Faded-Alan Walker ni…). Avdič meni osebno ne najeda,čepravje veliko veliko boljših komikov v Sloveniji, predvsem takih s svojimi forami (npr. Perica Jerković je meni osebno top) in nekot Avdič, ki ponavlja fore drugih.
Dejstva, zakaj so sepapreimonovali,pa nevem. Dobro, morda so imeli kake probleme glede imena oz. so hoteli biti edinstveni, saj je Radio 1 kar pogosta stvar na svetu, ampak radio nič devetindevetdeset je totalno bedno in dolgo ime. Ime radia mora biti kratko (primer: Hit, Center, City, Top, Capris…) in ne tako, da sipri promoviranju polomiš jezik vmes…

Je nekaj resnice v tem

Vsak radi ima gumb za iskanje postaj, zakaj toliko žolča zlitega? Ko iščem postajo na radiu, recimo nikoli ne poslušam Radio ognjišče, tisti ki jim ugaja, pa naj jo poslušajo, prav tako ne vem ali se imenuje Veseljak. Poslušam galazbo, ki mi ugaja pa če je tudi na Radio 1 ali 0,9.

Vsaka firma ki gre v stečaj zamenja ime.

V resnici so kopirali prvomajski štos iz hrvaškega spletnega portala. Tam so se norčevali iz Todoriča (ki je kupil naš Merkator). Ne čestitajo mu za 1.maj, ampak za 0,99 maj. Tako kot on vse cena za en cent zaokroži navdol, da zgleda manj, so še oni 1. maj zaokrožili navzdol na 0,99.
Očitno so radijci naredili copy/paste hrvaškega štosa. Pri tem pa niso računali na to, da povprečen slovenec zadeve ne bo razumel.

New Report

Close