Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rado Mulej

Rado Mulej

Živi razkošno življenje v Dubaju in se ukvarja s poslom. Kakšnim že ??   Do zdaj mu je še vse zelo hitro propadlo.

Odgovor na objavo uporabnika
Upssa, 20.01.2024 ob 07:54

Živi razkošno življenje v Dubaju in se ukvarja s poslom. Kakšnim že ??   Do zdaj mu je še vse zelo hitro propadlo.

Trenutno je v fazi žalovanja, ker je preminil njegov veliki vzornik, oče Radivoj. Spisal je srceparajoč nekrolog, ampak tisti, ki jih poznamo … o mrtvih samo lepo.

Naj počiva v miru!

Baje se ukvarja s kripto valutami in podobno sceno…mogoče bomo pa še kaj brali o njegovih finančnih uspehih.

Kaj se je pa zgodilo z njegovim lokalom na elitni lokaciji in specialnim Ginom, ki ga je propagiral po medijih ???   Tudi pred leti, takrat ko je imel restavracijo Druga pomoč, na Masarykovi, je zelo hitro propadel.

Blanka901, 20.01.2024 ob 09:14

Baje se ukvarja s kripto valutami in podobno sceno…mogoče bomo pa še kaj brali o njegovih finančnih uspehih.

V tem življenju in na tem planetu zagotovo ne bomo 🤣🤣🤣🤣

Milc381, 20.01.2024 ob 15:20

Kaj se je pa zgodilo z njegovim lokalom na elitni lokaciji in specialnim Ginom, ki ga je propagiral po medijih ???   Tudi pred leti, takrat ko je imel restavracijo Druga pomoč, na Masarykovi, je zelo hitro propadel.

Pozabil si dodati še frizerski salon na Tržaški, ki ga je prevzel po mami.

Njegov osnovni poklic je namreč frizer. Kot zdaj radi pišejo, da je igralec. Lepo vas prosim. Glumac je pa res.

Rado je navaden nategun

Nategun, 22.08.2024 ob 21:23

Rado je navaden nategun

Maaaa nemoj! Kaj takega! In kako oz s čim te je nategnil?

Kripto pa Dubaj pa to? Glumac je glumac. Gobezdač, da mu ni para. Dolžen okol in okol 😂😂😂

Mogoče res..kar sem osebno imela stika z njim pa ne morem reči nič slabega..imam svoje kriterije za “ocenjevanje” ljudi in dobil je same kljukice. Pa ne..ne poznam ga zelooo dobro..smo se pa na enem dogodku spoznali preko znancev in ni pustil slabega vtisa. Prijeten sogovornik,sporščen, vljuden, hitro sva našla stvari ki naju oba zanimajo in kar dolgo klepetala..ni bil ne ohol,ne vsiljiv,ne ne vem kaj..

Glede poslov me pa ne zanima ker jih nisem imela z njim..verjetno pa glede na napisano ni prav vešč na teh področjih.

Ponavadi so vsi nateguni zelo močni na jeziku in očarljivi, to je značilno za njih.  Čudno pa je, da se je tako potuhnil, medtem ko je bil vedno rad v središču pozornosti. Očitno še vedno uživa v Dubaju, ki je postal njegov novi dom.

Anonimno 6747, 22.08.2024 ob 23:34

Mogoče res..kar sem osebno imela stika z njim pa ne morem reči nič slabega..imam svoje kriterije za “ocenjevanje” ljudi in dobil je same kljukice. Pa ne..ne poznam ga zelooo dobro..smo se pa na enem dogodku spoznali preko znancev in ni pustil slabega vtisa. Prijeten sogovornik,sporščen, vljuden, hitro sva našla stvari ki naju oba zanimajo in kar dolgo klepetala..ni bil ne ohol,ne vsiljiv,ne ne vem kaj..

Glede poslov me pa ne zanima ker jih nisem imela z njim..verjetno pa glede na napisano ni prav vešč na teh področjih.

ja, to je zelo običajno za sociopate. da so zelo šarmantni in očarljivi.

mislim, da je ene tri moje kolege fajn napyzdil, kar se kripta tiče. ene dve leti nazaj so bili ful navdušeni nad tem, kakšna priložnost se jim ponuja, imel je dogodke v stilu najboljših piramidnih nategov, kjer je iskal investitorje, zdaj pa je vse potihnilo, ne upam si vprašat, kaj se je zgodilo z vloženim kešom…

Čebela_adela, 23.08.2024 ob 10:00

ja, to je zelo običajno za sociopate. da so zelo šarmantni in očarljivi.

mislim, da je ene tri moje kolege fajn napyzdil, kar se kripta tiče. ene dve leti nazaj so bili ful navdušeni nad tem, kakšna priložnost se jim ponuja, imel je dogodke v stilu najboljših piramidnih nategov, kjer je iskal investitorje, zdaj pa je vse potihnilo, ne upam si vprašat, kaj se je zgodilo z vloženim kešom…

Januarja smo bili na pogrebu očeta Radivoja. Takrat je bil doma na Dolenjskem, kjer imajo družinsko hišo.

Ne verjamem, da je v Dubaju. Verjamem pa, da je ogoljufal veliko ljudi. Tudi družinske prijatelje, kar me čudi, glede na dejstvo, da ga poznajo.

Nekje se skriva in upa, da bo folk pozabil na svoj denar.

New Report

Close