Radoš Škrt in njegova odlična kuharska knjiga
Ob celotni knjižni polici kuharskih knjig uporabljam eno in edino, od Radoša Škrta, Okusno. Enkrat sem jo po naključju in prav poceni kupila v Hofru. Iz nje kuham za družino in za obiske, vedno le pohvale. Je pa od sodelovanja pri kuhanju že zelo zdelana.:) Všeč mi je, ker so recepti hitri, preprosti in če se jih držiš, vse rata fenomenalno. Ravno danes bo lanzanja iz njegove kuharske knjige- nisem vedela, da je priprava bešamela tako preprosta?!
Redno so na našem jedilniku bučna juha, mineštra, prebranec na tavče gravče,danes prvič lanzanja, kuhala sem že njegovo rižoto z mladim grahom,, gatinirane testenine z ohrovtom(no, te edine niso bile hvale vredne), obožujemo kumare s krompirjem, kromoirjeva musaka je noro enostavna in okusna, zeljne krpice vedno zmanjkajo,…
Edini minus je, da avtor ni odziven na sporočila, če ima že javno znan kontakt.
Obstaja še kakšna knjiga tega avtorja? Ne najdem.
Še kakšna podobna, domača in uporabna od drugega avtorja?
Pozdravljeni,
na tale vaš post sem danes naletel po naključju. Skrt se pišem in ne Škrt
Hvala za pohvale! Kam ste mi pa pisali, da pravite, da sem neodziven? Ker res vsakomur takoj odgovorim. Kontaktirajte me na info@nasvet.com ali rados@nasvet.com
P.S.
Posredujet mi vam naslov, da vam pošljem novo knjigo, ker pravite da imate že zelo obrabljeno