Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Radovedna

Radovedna

Kot vas berem imam občutek, da vam je seks najpomembnejša stvar v življenju.
Vprašanje; Dobite tipa/žensko, s katerim se zelo ujemata , partner tvojega življenja, to kar si iskal……pa vendar, v seksu ni tako kot bi želeli.

Kaj bi naredili??? Zapustili partnerja (samo) zaradi tega ali ne?

ne!
najprej malo počakaš, še nekajkrat poskusiš, če ne gre pride na vrsto pogovor, nikoli pa beg pred tem.

In če se nikoli ne ujameš z njim???
Tuki ne pomagajo pogovori. Nekdo hoče full seksat, nekomu se ne da.Nekdo bi rad oralo ali analo drug pa noče niti slišat o tem.
Govorim o razhajanju želja.

pol pa res ne preostane drugega kot da mu to poveš kaj bi rada in ali sprejme in vsaj poskusi ali pa žal ne bo šlo, saj ne moreš večno sexat z nekom ki bi rad to počel npr. samo v enem položaju, ti pa bi rada stalno eksperimentirala, verjetno bi prej ali slej postala precej slabe volje in bi takrat ali to poiskala drugje ali pa odšla iz zveze, takrat pa bi bilo to tudi že težje, ker bi bila močnejša čustva,…

Še enkrat poudarjam; partner je IDEALEN.Karkoli si že predstavljate pod to besedo. Takega, ki ga že celo življenje čakate.

Sorči, ampak partner ne more bit idealen,če na enem področju “škriplje”.
In verjemi, kakorkoli, seks je pomemben…..ni najpomembnejši, ampak tudi zaradi tega lahko pride do razhajanj, prepirčkov, slabe volje….

Moj bivši je bil tak, da sva se v vsem ujela, skos sva klepetala o stvareh, kjer nebi nikoli pričakoval, da se tip lahko o takih zadevah pogovarja, pripravljen je bil pomagat kuhat, pospravljat, peljam me je povsod kamor sm hotla, če je le imela čas sva bila skupaj, prenehal je s kajenjem in pitjem alkohola, ker to meni ni bilo všeč,….
pri sexu pa je bilo tako, da se je močno potil in sm bla zarad tega tudi jest čisto mokra, zelo je bil glasen, tudi če bi to vzdihovanje lahko kdo slišal, hudo se je slinil, tako da sm med sexom razmišljala samo o tem, ne da bi uživala saj nisem prenesla misli, da mi bo rekel, če zamenjava položaj, ker bi se potem morala jaz uležt v lužo švica…fuuuj…
sej ne rečem da sm zbežala, takoj ko se je to pojvla, ustrajala sm 3 leta, a ni bilo boljše, na koncu sem našla vse sorte izgovorov, ker mu nisem nikoli tako direktno povedala kot sem zdaj tukaj napisala, sva se pa o tem pogovarjala pa vse kar mi je odgovoril je, da je pač tak in da naj to sprejmem če ga imam rada.
Pravjo da sex ni tako pomemben v zvezi, a je lahko precej tehten da uničuje zevzo, še posebej če je v zvezi nekdo, ki mu sex veliko pomeni.

idealnih partnerjev pa ni in jih tudi ne bo, pa naj bo to ženska ali moški, vedno je nekaj kar te moti, zato je na tebi, da razmisliš, če ti ta napaka veliko pomeni, če te hudo moti in ali jo boš sprejela kot del njega ali bo iz tega nastal kompromis, če se da, drugače pa moraš prenehat sanjat da je idealen.

..mislim, da je seks zelo pomemben v neki vezi…saj zame morda predstavlja več kot polovico..kako naj živim z nekom, če z njim ne uživam v spolnosti..kako naj se pretvarjam, da mi je lepo, če mi ni…ni fer do njega …seveda sem bila že v tej situaciji…sledili so pogovori , usklajevajna..ampak ni in ni šlo…

…če se s partnerjem ne ujameta v spolnosti potem zame to ni idealni partner in se mi zdi najboljše da odditeta vsak na svojo stran….

hm…če bi iskala v njem samo objekt za spolno sprostitev, potem bi verjetno zelo hitro “odjadrala…če bi ga imela rada, bi bil sex pa samo delček vseh stvari, ki bi jih želela početi z njim….sploh pa….saj se da marsikaj naučiti…vedno znova …

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

ŽAL JE TAKO, DA SEX LOČI PRIJATELJA OD PARTNERJA. V PARTNERSTVU JE POMEMBNA TUDI STRAST, PRIVLAČNOST, ŽELJA. BREZ TEGA JE ZVEZA LAHKO ZELO ZAUPNA, LEPA, A MEKAJ MANJKA….STA KOT DVA SORODNIKA ALI KOLEGA. ČE SE NA TEM PODROČJU ZELO RAZHAJATA, BO SKORAJ GOTOVO PRIŠLO DO PREPIRA, SLABE VOLJE.
A ČE TO PREBRODITA, VSA ČAST….SAMO NE PREDSTAVLJAM SI TAKE ZVEZE, RES NE.
SEX TOREJ JE IN NI POMEMBEN. V DOBRI ZVEZI JE POMEMBEN 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, V SLABI PA 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. SPLOH PA, ČE JE VSE OK, SE NE SPRAŠUJEŠ…..

seks je ZELO pomemben, vsekakor ena od pomembnejših stvari… In zaradi pomembnih stvari zakoni padajo, kajne?

kako je lahko idealen, če seks ne štima????

tudi jaz se vedno bolj nagibam k temu mnenju. Ampak žal malo pozno :))))

… ja, če se hoče učiti, kaj pa če ne?

Na začetku noben seks ni to kar si kdo želi. To nastane šele po času, ko oba zadevo dobro spilita!

Ne vem no, meni pa se ne zdi tako zelo pomemben oz. dajem prednost drugim stvarem.
Sem pa že videla zakone, ki so razpadli, ker je ženska razmišljala bolj s svojo p….. kot s čustvi.
Sicer pa se odgovori najstnic razlikujejo od zrelih žensk. Ne vedno, pa vendar.

Premalo podatkov !

Odvisno koliko časa sta skupaj !
Če je zveza kratkotrajna, če obstaja naklonjenost , potem je seks vedno boljši in imata še dosti časa, da izpilita , kar mogoče trenutno ne špila.
Ko probata skupaj mnogo novih možnosti, ko ugotovita kaj komu paše !

Če je pa zveza dolgotrajna, pa to ni idealen partner, saj je seks tudi zelo pomemben in je nujno ujemanje.

v osnovi so naša razmišljanja zelo odvisna od več stvari… od dolgotrajnosti zveze, od starosti… da smo pa med sabo različni, pa itak.

Je pač tako, da ostarelemu moškemu (ali ženski) zanesljivo seks bolj malo pomeni, ženski v tridesetih zelo dosti, kup najstnic blefira, ko napiše kako jim je to uh in ah, ker je dokazano, da še niso v svojih najboljših letih, pa verjetno bolj skušajo ugajati svojim fantom najstnikom, ki so na vrhuncu, torej toliko in tako seksajo zaradi njih, ne zaradi sebe…. itd.

Jasno, da so izjeme, ampak meni se zdi pač tako… če ji seks dostii pomeni, navsezadnje, zakaj ne bi razmišljala s pi… namesto s čustvi? Ker verjemi…. če je bila kar naprej nepotešena, me ne moreš prepričat, da je bila strašno zadovoljna in potem so tudi čustva vprašljiva.

Res da jaz gledam vse bolj kot ne skozi seksualnost, a tako je.

Oprosti, pol pa vse nekam živalsko izgleda. Se ti ne zdi?

morda je blo to meni namenjeno,,,

…pa saj ni nič narobe z živalmi, ali pač? Nimajo predsodkov, niti niso zlobne… Čisto prvinsko, tudi glede seksa. Meni se ne zdi tako slabo, odkrito povedano.

Ja, tebi namenjeno.
Proti živalim nimam ničesar, saj so bojše od človeka. Glede na to, da je človek razvita vrsta, ki ima razum in čustva, naj bi jih tudi uporabljala.
Z leti človek postaja zrelejši in začne drugače gledat na stvari. Vrstni red se spremeni. Boš poročal čez 10 let in se spomnil tete Pocahontas…:-))))))

he he he… saj pravim…. upokojencem ponavadi ni več toliko do seksa

… ampak čez 10 let jaz še ne bom upokojenec :)))))

To ti misliš, da jim ni do seksa.
Niti jaz nisem upokojenka in še dolgo ne bom.

no, ja izjeme so seveda vedno. Dejstvo pa je, da moškim spolna sla z leti upada, o ženskah pa ne upam sodit.

New Report

Close