Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Radovednih 5

Radovednih 5

Se še komu zdi ta zbirka Radovednih 5 katastrofa? Starejši otrok je 3 leta nazaj delal po starih učbenikih. Mislim, da od založbe Modrijan. Niso bili idealni, je bilo pa veliko bolj smiselno in strjeno.
Tu pa je vse razvlečeno, več snovi, nima ne repa ne glave. Utrdi se nič. Preveč barvno, kičasto vse skupaj. Ne vem zakaj se učitelji odločajo za to.

Imeli smo ji zaradi učiteljice, ki je avtorica enega, in se strinjam s tabo, da so zanič.
Najbolj žalostno je to, da so ostali ob koncu leta skoraj na pol prazni in da smo starši med letom morali dokupiti še dodatnega pri matematiki.

Ahhh, Rokus, vse jasno. Vse bling bling in vse neuporabno. Vedno bolj.

Nekaterim se zdi to fancy, nekaterim je pa vsec, da dobijo zastonj knjige in razne predstavitve v nobel hotelih… ene pac padajo ja to in imate smolo, ce imate tako uciteljico. Pritozi se na svetu starsev, saj oni potrjujejo izbiro ucbenikov in dz.

Naši so jih imeli že lani in imajo letos spet. Ob koncu leta so bili delovni zvezki “izpolnjeni”, ta mala se znajde v njih … Meni pa so dobri zato, ker imam dostop do gradiva preko neta, če slučajno kaj pozabi v šoli …

Mi se strinjamo. Otroci se morajo prebiti čez neke stavke brez repa in glave. Vsa snov razvlečena. Katastrofa. In to zaradi Rokusa, ki je zlobiral vse možno in zdaj morajo starši to sranje kupovati. In šolam je vseeno.

Vsi delovni zvezki so potuha. Samo zvezke in pisi snov. Ucijo naj se iz ucbenikov,knjig in zvezkov. Otroc so polpismeni zaradi te potuhe.
Delovni zvezek za zgodovino,sem kar debelo pobulila ko sem to prvic dozivela. Ma kaj se. Ucbenik, knjige, pisi v zvezek,delaj zapiske,knjiznica,muzej,razni arhivi pa ogled na terenu ce je mozen, da vidijo dozivijo samo tako bojo res znali. To izpolnjevanje delovnih zvezkov je neumnost. Zato ne znajo nic. Moj pride domov s petko iz zgodovine,ma jaz bi mu dala najvec plus 2. Pa se hvali se kako je dobil 5. Pojma o pojmu nima. Isto je z drugimi predmeti. Ma jaz mu dam najvec dober uspeh ne pa odlicen. To ni za odlicno.
Solit se naj grejo. Kup balasta in malo znanja.
Krivi so pa uni gor na ministrstvu,ucitelji pac morajo delat kot se jim nalozi.

[iucitelji pac morajo delat kot se jim nalozi.][/i]

DZ si gospoda izbira kar sama.

Kateregakoli izberejo je brca v temo. Brez dz bi bilo bolje.
Kdo si je sploh spomnu te dz?

Potem bi morali več delati, ker morajo še vaje pripravljat – si predstavljaš?!

Pri vseh teh delovnih zvezkih je zanimivo, da potem učitelji govorijo, da nimajo časa za nič. Ja saj ni čudno, če je pa treba izpolnite vse te nabluze.
Čas je, da se upremo!

New Report

Close