Raiven- iz kje je
Grdo, 10.05.2024 ob 09:29
Kako je ta ženska grda. Res bi si lahko vsaj nos operirala, saj zdaj bo dobila nekaj denarja. Če jo skoz snemajo v obraz, lahko vsaj poskrbi, da ni tako grda. Še Nuša Derenda si je operirala nos, da ni imela pol tok velikega in grdega kot ona.
Lepa je, točno taka kot je. Hvala bogu, da ni podlegla trendu lepotnih operacij. Še enkrat… lepa je!
Punca je normalnega videza, ne razumem pa teh umetnih podaljškov v laseh. Če bi bila oblečena v normalna oblačila in ne bi bila naga, bi bilo boljše. Tako mi res deluje kot kakšna čarovnica.
Res ne razumem, zakaj se je treba tako spakovati. To ni podobno ničemer.
Ima lepo ime Sara – zakaj se je bilo treba preimenovati v nerazumljivo Raiven?
Anonimno 7813, 10.05.2024 ob 14:59
Ima podaljške in umetne joške, sicer pa je zelo lepa
Moja soseda, imajo doma sokole.. Prava manekenka, z zelenimi očmi kot smreka(zelo redka barva), okrasnimi zobmi.. No zdaj je res zelo koščena v obraz, ker je izredno drobna.. Visoka je 177 cm,.. Nos se je zdaj bolj vidi, zaradi suhega obraza, tko pa je cist ok..trenutno je doma v ok Lj..
če pogledaš v wikipedio piše, da je rojena v Ljubljani.
https://sl.wikipedia.org/wiki/Raiven
Iz kje je oz. iz kje so njeni starši? To misliš? Oz, glede priimkov? To pa ne vem.
Prelepa, 10.05.2024 ob 15:08
Moja soseda, imajo doma sokole.. Prava manekenka, z zelenimi očmi kot smreka(zelo redka barva), okrasnimi zobmi.. No zdaj je res zelo koščena v obraz, ker je izredno drobna.. Visoka je 177 cm,.. Nos se je zdaj bolj vidi, zaradi suhega obraza, tko pa je cist ok..trenutno je doma v ok Lj..
175 cm je visoka 🙂