Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Raj je raj

Raj je raj

Dragi kameradi,

a gre kdo od vas na Rock Otočec? Iščem družbo, predvsem enega, ki bi me z anticelulitnim blatom mazal cel vikend! V zameno nudim prijetno družbo.

Ponudbe na zgoraj navedeni mail. Bodi star od 18 do 68 (orto paket). Pohiti, moj nabiralnik je lačen!

F.

Frčati, frčati...

P.S.:

Lahko si tudi ženskega spola, samo ne lezbijka! Lahko si tudi lezbijka, samo nadlegovati me ne boš smela! Za nadlegovanje se šteje sumljivo malanje z blatom po intimnih delih.

F.

Frčati, frčati...

Maila ni videt…

Če pa se oglase gremo… Alternativa Rock Otočcu: a bi hodil kdo na predstave na Lent? Tja na Oder Rotovž, kjer bodo letos (skoraj) same komedije prikazovali? Ok, samo poskus je bil ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

No , ko že predlagate zabavo za prve počitniške dni – ekola , jaz poznam eno , ki dobrodejno vpliva na dušo in telo (moje ) – vabim osebke ženskega ali moškega spola , da se prijavijo na razpisana dela in naloge osebne likarice . Zaslužek po dogovoru (odvisno od spola) , delovni prostor je odišavljen in klimatiziran , delovni pripomočki (likalna deska) čisto novi , za prijetnejše počutje in antistresni efekt vrtimo razpoloženjsko glasbo , kot posebno nagrado za trud nudimo piksno pira na uro – GRATIS – vendar samo prvi dve uri.

Obojestransko zadovoljstvo zagotovljeno !
Samo resne ponudbe na zgornji naslov !

Niki

A ženske dobimo več, ker imamo na splošno več izkušenj z likanjem? 😉 Sicer pa: dobro jutro!

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ne , ženskam dam čokolatin (zakaj bi se samo jaz redila ?!)

Sicer pa , ja , dobro jutro tebi in vsem :)))

Ma ti pa si od hudiča;))…tudi jaz bi rabila eno tako…no ali pa enga…sem že namignila možu, da ko bo cajt za gospodinjsko pomočnico…bo to gospodinjek…moškega spola, da bo lahko še una vrtna opravila zganjal…hihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hja , veš , jaz sem imela eno gospo , ki mi je hodila likat in postorit večja dela (recimo čiščenje šip ali generalno vse v kuhinji ). Zdaj – na vsako likanje je bil povprečno en kos uničen , ker se ji ni ljubilo regulirati temperature (recimo moj čipkaast body je bil tak , kot vidiš v risankah – zočno na sredi izžgana luknja v obliki likalnika ) , vsakič mi je razbila en kozarec (hvalabogu je pila iz tistih bolj navadnih) , pri čiščenju šip si je pomagala tako , da je za končno brisanje po tleh ponucala kuhinjske krpe in brisače (seveda čiste , ma saj se itak operejo , je rekla 🙂 in po njeni akciji v kuhinji smo še cel naslednji teden iskali , kam je pri hudiču dala lonce , skodelice , nože … ma vse je bilo na drugem mestu :)))

Je pa res , da mi je mož še celo leto po njenem odhodu metal naprej , da nimam pojma , kako se zlikajo srajce , da je edino Dragica znala to narediz kot se šika :)))

Vrt nam hodi urejat en Albanec … ma , ne bom podrobnosti … kaj me briga , saj itak naš oča to plačuje ….

ja za premislit in uvest enomesečno preskusno dobo !

Jaz sem za…naj najprej pri tebi…potem pa se pri meni…unicuje najine bodije, razbija kozarce…okej…resno:

Ja…to je to…ko nekoga tujega spustis v hiso, zato imam jaz že opacano eno gospo, ki to že dela pri prijateljici…in baje je vse okej…ja Niki…tako išči, naj ti jo nekdo priporoči…mal povprasi…tudi na unih forumih…so okej…saj ves vec glav vec ve…cmoka!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Na našem koncu je en problem – ne vem , zakaj , ma vse slovenske gospe , ki so v redu , gredo raje delat čez mejo – kot da moji euri ne bi bili v redu. Se jim zdi naravnost žaljivo , da bi delale za nas . Una moja bivša je okoli govorila , da ona lika , jaz pa pridem domov iz službe , si vzamem kofe in berem časopis – ona pa dela !!!

Zdaj že dve leti nimam nikogar po hiši , ker tudi nisem hotela dati ključa iz rok. Da pa nekdo čisti tačas , ko je vsa familija doma , je pa nerodno.

Kaj , imam cel kup nezlikanih cunj , ma bo že …

Vidiš, midva imava pa likanje tako urejeno… Mojih stvari je zelo malo za likat (so bolj iz sintetike, ki se kar na meni zlika oz. razvleče), ostanejo njegove majice, uniforma, hlače. Servete zaenkrat še ne uporabljam (ker je kuhinja še v delu, jema pri starših, likat pa jih tudi nikdar ne mislim), posteljnino lepo zložim (je po prvi noči tako vedno zmečkana), drugih stvari se pa tako ne lika (zapravljanje časa).

No, ko se je nabral prvi kup njegovih majic za likanje, sem zraven tako klela, češ kako nerada likam t-shirts, kako so vse zverižene, kakoooo je to težko. Pa mu je bilo dovolj in od takrat vse svoje majice raje sam lika, kot pa da mene posluša :)). Jaz mu pa tiste bolj fine stvari že polikam – srajce, hlače (tega zaenkrat ni toliko), uniformo… Se vse da. Otroških stvari pa zaenkrat tako še ni. Ko pa bodo, bodo pa sintetične 😉 (saj, ne, hecam se).

New Report

Close