Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu rajcanje

rajcanje

..dijoporko….Kak se spopadate s tem v službi ?

ma me danes rajca ena sodelavka.. ima tako srajčko gor za znoret…, da se celi joški vidijo skoz, pa še tak minimaln moderček ma..da jo joških sploh ne govorim…

ma bi je….uffffffffffffff

mater sto mater……

leta letijo - iščem stevardeso

se imaš lahko pa za srečnega, da imaš tako privlačne sodelavke, da imaš saj o čem dobrem za sanjarit.

---------- le vent nous portera...

a zato naš šef kar v pisarni sedi, pa noge skup stiska:))))) k ima 10 sodelavk:P

Dobr sklepaš mirellca!

razumen človek se prilagaja svetu, nerazumen vztrajno prilagaja svet sebi... zato je napredek celega sveta odvisen od nerazumnega človeka

mater sto mater,praviš

jaz bi jo ustno pohvalil rekoč: “”mater, danes pa si danes””,”dobro in uporabno zrihtana”.

in nič več, saj več je že, kaj že? spolno nadlegovanje na delovnem mestu in ….prijava…..odvisno, kako sprejema humor, ali tvoj stil obnašanja.
dalje pa lahko govoriš samo z očmi in mimiko obraza, mogoče te bo razumela.

bodi zadovoljen, da delaš tudi v ženski družbi, tega kar pri meni ni…..
in zato pada storilnost….

Ma sej mal pa morjo tud sodelavke rajcat, a ni tko bolj zanimivo, pa še kaj je za videt. Vse ženske bi mogle bit urejene in poželjivo oblečene, pa ne bi bilo favšije.

Ja razo ti ji kr reč, da je seksi danes, pa se mal nasmej pa je. Mislim, da te ne bo tožla zaradi spolnega nadlegovanja, ker če ne bi želela slišati kakšnen kompliment, se ne bi tko oblekla.

Ženske se oblačimo z razlogom.

a slačite se pa brez razloga?

ta je dobra “fleš”.

danes zjutraj ob moji obvezni kavi, me je dokaj rajcalo eno živo žensko bitje po tvojem opisu.
bitje je bilo natakarica malo čez 41 let.

Ja včasih tud ja, ne slačim se vedno zato ker se moram, ampak zato ker mi je vroče, kar pa po moje ni glih neki razlog, vsaj ne takšen kot si ga imel v mislih

no jaz se ponavadi slečem ko se grem tuširat, pa tud spim ne ravno oblečen, ja kaj si pa ti imela v mislih?

No, pa sva na isti valovni dolžini, čeprav ti prikrivaš kaj misliš, pa ok, sej ni panike, pa se delaj nedolžnega

daleč od tega da se delam nedolžnega, pač sem malo, neizkušen, pa rad kaj nevega zvem, od tistih z več izkušnjami

Ma dej ne me basat no, kr se bom polulala od smeha:::::)))))))))))

vanchy_ka pol boš pa mokra…. 🙂 tam spodi…

razumen človek se prilagaja svetu, nerazumen vztrajno prilagaja svet sebi... zato je napredek celega sveta odvisen od nerazumnega človeka

To sm tko al tko že. Ti si pa en poredkan fant, a ne? Pa sporočilca pa to.

Ti si poredna punca…na sporočila nič ne odgovarjaš 🙁

Ej, maila ne bo tko enostavno od mene dobit, tko da kdo ve, mogoče pa dobiš kakšno sporočilce.

Ja narediš si en mail…sej ni nujno da je tvoj privaten!…..pač kr en mail si narediš in to je to!

Ne vidim težave tukaj…!?!?

no če ti bo ušlo, upam da imaš rezervne hlačke kje pri roki, da nebo slučajno brez gat po svetu hodila, si še prhladiš kaj

Ma ne sej ni panike, mislim da tud brez hlačk ne bi blo tko slabo, sicer je pa toplo in ni straha o prehladu.

no , saj če si pol tako vroča kot sekažeš tu gor, te bo malo prepih na pravem mestu ohladil

Zakaj pa bi se delala da sm nekaj kar nisem? HMMMM?????

zakaj, tega sem navajen iz aleje nojev,

Ah ma dej no, pa ni glih tko veš. Jaz sem vedno to kar sem, ker ne maram prikrivanja in hinavščine, tko da tud povem kaj mislim ljudem v obraz pa naj še tako boli.

New Report

Close