Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu rajcanje

rajcanje

samo včasih morajo bit misli pred jezikom, se strinjaš

vanchy_ka si ti samska ?

razumen človek se prilagaja svetu, nerazumen vztrajno prilagaja svet sebi... zato je napredek celega sveta odvisen od nerazumnega človeka

Ma nažalost ne. Ok, sej ne nažalost, to pravim zato ker je vedno tolk skušnjav, da si včasih želim, da bi bila. Imam fanta, nisem pa še poročena in tudi otrok še nimam.

se mi zdi da boš kmalu samska

Sva kr na istem….jaz tud na žalost ali pa na srečo nisem samski….včasih bi kar kakšno si vzel…ampak sem zvest…..rajcajo oz. tajcate me pa full….gr gr gr…

razumen človek se prilagaja svetu, nerazumen vztrajno prilagaja svet sebi... zato je napredek celega sveta odvisen od nerazumnega človeka

A res al kaj? Po čem pa sklepaš?

Ja sm tak k ti…vesel da nisem samski…hkrati pa bi eno napičil….mmm

ampak nočem varat!

A res al kaj? Po čem pa sklepaš?[/quote]
recimo , ko te nekdo vpraša ali si samski? na žalost ne, malo čudno izpade se strinjaš, pa tolk drugih te rajca, pa vljubljano greš študirat, študentkam se vedno dogajajo čudne stvari v ljubljani, tako da, sicer pa kdo sem jaz da bi sodil, je tako

glede na to da se bliža jesen in buče zorijo, pejd na njivo in eno napiči, ga boš dal na mehko pa še varal ne boš

Ma sej smo vsi takšni da bi, pa nočmo. Zdej je potrebno pa to uskladit, kar sploh ni enostavno. Mene včasih tko drži da bi, pa kot je rekel flashgordon rekel, ni poguma.

smešno…

in prav je tako, varanje je grdo, čeprav, kar ne veš ne boli

Ja če ima prevelikega tud boli:)))

a misliš jezik?

Ne, jezik je le predolg, prevelikega pa še nisem videla.

si še mlada, še imaš čas, enkrat boš tudi prevelikega videla

No, samo da nisem kaj zamudila.

potem pa povej zakaj se ti zdi da premalo seksaš?

A TAK?

SMRK…..ŽE PRAV….

leta letijo - iščem stevardeso

Zato, ker enkrat ni nobenkrat, na dan misli.

Ej razo kje si mi ti? Sm te pogrešala dans.

a bi rada probleme..haha….

ps.lepo..kaj pa si mislila?

Ja probleme bi rada, kakšne dobre, za kateremoraš imet pogum.

Kaj sm mislila s čim? Eh tist prej me je flash neki zezu in to cel dopoldne. A si morš mislt?

no upam, da nisi bila preveč huda..hahah

mala…..no se slišiva jutri..upssssssssss

aj…si se usmilila?

Upam, da je vsem ki ste sodeloval tle prišlo sladko.Enostavna formula, vsi bi, sam se ne upajo iz raznoraznih razlogov. Najbolj pametni, saj veste, kateri ste, ste pa še najbolj po….ni.Nisem vedla da je to forum, za taka glupa sproščanja strasti,tisti, ki imamo jajca, smo pa itak za vas perverznjaki.Ne,ne, samo življenjski smo, vi se pa sproščate po forumih in to med.over.net. No sej ste za k dohtarjem, vam bodo povedal, da je mogoče varanje v glavi enakovredno, če ne še slabš, ko pravo.Pri pravem narediš, pri virtualnem pa bluziš in obljubljaš nebesa na zemlji.No, to pa je vaša zvestoba. Pol pa ne, saj smo se samo mal hecal, pa take. Ko mala deca.

New Report

Close