rajcanje
pa kdo si ti za vraga- žena od Pahorja? da nisi žena od Aurelia pa imaš swinganje v krvi- če se jebeš okoli in ti to paše, zakaj za vraga rabiš od nas potrditev svojih dejanj, jebi se in ne trosi okoli spolnih bolezni
ja in po tvoji teoriji če si zamislim v glavi da bi rad videl nekoga mrtvega sem pa morilec- sick, sick mind
Če bi bla žena od Jurija, pol bi tvojemu prijatlu razočaranemu zrihtala swinganje tle, da ne bo bogi hodil po Avstriji, pri svojih letih. Tebi pa tole,saj si dobil svojo dozo SPB ko si bil z mano.Kdo te pa prosi za dovoljenje, pa če se je…m, je moja stvar. A ti pa lahko zakmetavzariš okoli po vseh forumih al kaj.Pa dej se nauč angleščine, da ne bo prekmursko-dolenjska-angleščina. Joj, kako uživam ko razpičkam takele primitivčke, ,ki rabijo ob jutranji kavi še pozdrav od ene, ki je nikoli v življenju ne bo videl, sam da ga obrajta, pa je že dost za njega.Ha,ha, a boli.A te firbec matra, kolk se da folk hitr razkurit. Pa ne povedat mojemu Juriju da sem ti pisala, me bo spet pelal na swinganje, pa lohk še na razota naletim,al pa tebe.
nisem zdravnik, ampak se malo spoznam na simptome, in bi rekel da imaš sifilis, namreč sifili nekje v zadnjem stadiju povzroča brain damage samo zate bi prej veljalo sledeče no brain no tumor- bo u redu angleščina al grema na koroško angleščino
aja pa še to jurij ni nikoli svingal z ženo, da nisi ti žena od Pozonceve?
Ja flash, a si se razjezil, no prav, saj to sem hotla. Vidim da se spoznaš na simptome, torej jih prepoznavaš pri sebi. Tista o morilcu je pa bosa, ker sploh ni v kontekstu tega, kar sem rekla.Luštno, koliko malo je potrebno da ljudi mal razjeziš.Pa da se njegovi advokati oglasijo.Smeh je pol zdravja, smej se smej, boš ozdravel.Naya, odpirala bom kar bom hotela, če boli ali pa ne, če pa tebe moti pa odpiraj al pa ne.
Gušti so gušti, sem ti že rekla da nisem od Boruta ampak od Jurija, na žalost te moram razočarat, da sem od tamladga ne od ta starga. Pozoncova je pa moja teta. A te rajca, ti jo zrihtam. Rit ma glih ta pravo,za jo sunit. Glede na to, kako se hvališ da si dober edino nje ne bi raztrgal. Moje je pa škoda. A dam še teb prst kam boš vidu kolk hitr bolj ti bo prišlo. Če ne, pa ne. Ha,ha,ha,
no pa mi je le uspelo da sem te pripeljal do odgovora, še več sama si si odgovorila in kar me presenča je to da si končno spregledala- in ob tem si lahko samo čestitam in hkrati vidim da je še upanje za tašne kot si ti( če bi bil veren bi rekel, še je bog)- zdaj ko veš da si zlobna, je čas da se spremeniš v eno samo dobroto- in ko boš dobra , se pa spet kaj javi
Odpade, zlobo pa kar imej sam, si pa res poln samega sebe. Grem jaz raje ven,med taprave ljudi, zdaj ko sem po tvoji zaslugi spregledala.Mal sem probala tle, pa vidim da to ni to. Mi je reku dohtar, da moram migat možgane (saj veš zaradi tvojega sifilisa), tuki so mi pa čist zakrnel. In evo, to je rezultat. Prišlo je tvoje razsvetlenje in odhajam novim dogodivščinam naproti.
zakaj pa mene nikol noben ni zrajcal s tem, da bi ga sam videla???
Ko se nekateri na simtome spoznate? Kaj to pomeni?
Ni blo še dedca, ki bi ga pogledala, pa rekla: joj mi je žal, da ne varam, ker s tem bi pa….nevemkajpočela….???’
Torej? -bo po 40 minilo? al komaj okol 50?? Al nikol?
Nekako rabim več od dedca, kot videti njegov lep stas, lepe oči ali napete hlače…..