rajcanje….II
… Komaj hodiš po stopnicah, tako si zrajcana. Niti slišala nisi, kdaj sem se ti pribižal od vzadaj. Roko ti porinem med noge in te pošlatam po pič***. Od nepričakovanega dotika, ti skorajda pride. Po hlačkah se ti razlija vedno več vročine. Obstojiš. V glavi ti začne šumeti. Nasloniš se nanj. Z roko ti sežem pod krilo. Odmaknem hlačke in pobožam muco. Razkoračiš se, da mi gre božanje pič*** lažje od rok. S prsti druge roke se spravim pod majčko, do jošk. »vvvaaa … « kako prekleto ti paše vse to otipavanje sredi stopnic. Igram se z bradavičko, jo nežno stiskam in masiram. Igram se z ščegetavčkom, z tvojo luknjico. Znorela boš od tega norega otipavanja, od tega noro dobrega užitka. Naenkrat ti porinem prst globoko v luknjico. Ne zdržim***. Globoko iz tebe privre na dan: »Aaa. Prekleto! Prišlo mi je!« Od silnega užitka se prikloniš in toliko, da ne padeš na kolena.
Pomakneva se za par stopnic višje. Prišla sva na prvi štuk. Primeš se za ograjo, še vedno priklonjena. Dvignem ti krilo, povlečem hlačke do kolen, primem za svojega lul***kao in ti ga zarinem v *****. Še bolj se razkoračiš. Primem te za boke in začnem porivat z vso naslado. Ograja škriplje v ritmu fukanja. Z vedno hitrejšim tempom seksanja mi pride v tvoji piz**. Stisneš rit, da ga začutiš kurca, celega, trdega…. Vsa prepotena se končno znajdeva v sobi. Zavijeva v kopalnico. Pod mlačnim tušem ti pride, da bi mi ga ponovno fafala. Ob zlivanju vode po najinih telesih, se spraviš nad curaka. Ponovno je trd, rdeč, stoječ … enkraten je! Poližeš glavico in se igraš z njegovimi modi. Poližeš ga po vratu, vse do jajc in nazaj gor. Slastno, počasi. Nato se spraviš nadenj. Zamižiš in mi ga vlečeš. Ližeš … z eno besedo, fafaš! Z rokami držiš mojo rit in mi jo gneteš.
Curak pa postaja v tvojihh ustih vedno večji. MOJ trebuh postaja vedno bolj napet. Z boki začnem rahlo porivat v tvoja usta. Pomagam ti, da mi ga lažje obdelaš. Z jezičkoma se igraš z občutljivo glavico … mljask … cmok … Napnem se kot struna, kratko vzdihnem in spustim v tvoja usta. Vsa sperma se ti zlije po bradi … mmm … voda jo odplakne dalje. Pomagam ti, da se dvigneš na noge. Dvignem te v naročje in te položim na posteljo. Od obeh še vedno curlja voda. Gledam te, vso razkoračeno na postelji. Gledam in se pasem po tvojem telesu. Uležem se zraven in te začnem lizati, da ti zapre sapo. Z roko se dotaknem tvoje pič**. Napneš se! Bom izdržal še eno rundo? Bom izdržala tudi ti? Kot bi mi brala misli: »Rajcaš me, mala«. Od mucke se sprehodim preko trebuha do prsi, do vratu in ustnic. Počasi se naju loteva utrujenost. Tisto na stopnicah je bilo najlepše darilo … za danes…… ne bi pa imela nič proti jutranjemu noremu seksanju … To mi moraš predalgati takoj zjutraj! ……….