Rajcanje v savni….
Ja, tudi meni se je zgodilo lani v savni v Ajdi…
Z mojim sama…. Jaz na spodnji polici, moj na zgornji. Pa pride en tip not – simpatičen in se uleže blizu naju. Mojemu ni bilo več in je šel ven. Ta tip se prestavi na njegovo mesto, nad mano, čeprav je bila savna prazna. Čudno se mi je zdelo, ampak sem ga ignorirala. Pol kar naenkrat sem začutila, ko mi je s prstom šel narahlo po mojem hrbtu…. kar odrevenela sem. Nisem se mogla premaknit. Čakala, kaj bo sledilo. Pa naprej s svojim prstom po moji nogi, najprej eni, potem drugi…. Kar nekaj časa…čist me je razrajcal. Nežen je bil. Obrnila sem se. Šel počasi s prstom po mojih bradavičkah, prsih, trebuhu…. Navzdol. Mimo vrat je vsakega toliko časa kdo šel, steklo je na vratih, tak da se malo vidi not, jaz sem bila sicer obrnjena proti steni, tak da sem bila malo skrita, pa tudi svetloba je bila bolj šibka, tak da se tudi not ni videlo prav veliko. Prišel do moje obrite pičke… začel božat, prišel do ščegija… in me zdrkal …..do konca….ni rabil veliko…. takoj mi je prišlo. Ko sem ga pogledala, mu je kurac divje stal. Naenkrat vstopi en par. Preko bokov si je na hitro vrgel brisačo in se delal, kot da ni bilo nič. Jaz totalno zmedena grem ven in direkt pod hladen tuš. Tip pride za menoj, se nasloni na steno pri tušu ter si odvije brisačo. Gledal me je, ko sem stala naga pod tušem, na smeh mu je šlo. Vprašal, če mi je bilo všeč. Ja, sem rekla, zanimivo je bilo. Še kar mu je stal, mela sem čas, da sem si ga dodobra ogledala izpod tuša. Rekel, če grem z njim na WC. Sem mu rekla, da ne morem, ker me čaka moj. Pol je rekel, če bi se lahko kdaj drugič dobila, ko bom sama, da ima sicer punco zraven, sam da lahko malo zgasne stran od nje. Tam blizu tušev je vzel nek katalog in mi napisal na njega svojo telefonsko, ter rekel, da ga naj pokličem. Odgovorila sem mu, da mogoče ga pa res … kdaj. Ko sem odšla, sem tisti katalog z njegovo številko vrgla v prvi koš, ki sem ga našla spotoma.
……pa v Vivatu predlani. Bila s kolegico. Kolegica je šla plavat ven, jaz malo noter v okrogel bazen v mehurčke. Sama sem bila not. Pa pride en mlajši moški in se uleže nasproti mene. Proti njemu sem bila obrnjena s hrbtom. Slučajno se dotakneva z nogo pod vodo. Prestavim se malo in čuvam, da se ga ne dotaknem več. Ampak on se me zopet dotakne. Najprej sploh nisem registrirala…. Sem mislila, da se mi to samo zdi, saj te ti mehurčki premetajo sem in tja. Pol me je pa začel božat s svojo nogo po moji, vedno višje… pa spet z drugo, vedno višje…. Obrnem se proti njemu in se mi smehlja. Spet ponovi, od spredaj, boža me po nogi… počasi gre s svojo nogo navzgor po moji in se dotakne mojih kopalk, s prsti na nogi mi gre počasi za kopalke in me začne rahlo božat po moji obriti pički. Noro, skoraj mi je prišlo. Mislim, kaj si je upal…..sploh me ni poznal. Par minut je trajalo, nato je prišel še nekdo zraven naju v ta bazen. Jaz sem v tistem šla ven. Direkt na WC, se naslonla na steno in dihala kot nora. Totalno me je zrajcal. Itak, da sem se pol še sama zdrkala do konca na WC-ju…. Ko sem prišla ven, sem kolegici rekla, da bi rada šla domov. Spokale in odšle. Nikoli več ga nisem videla.
da je toliko prevaranih moških, če kar v savni pustiš tujcu, da te šlata po ščegiju.
O, ti si pa nepotešen moški v ženski preobleki. Lahko bi vsaj namesto pič… napisal muca ali tamala, bi bila zgodba bolj pristna . 😉
Mogoče ne veš kako to zgleda, ko te zgrabi pohota…..in imaš potrebno “muco”. V tistem je težko narediti korak nazaj…. moraš do konca…..
huh .. me je nostalgija prijela ☺
take in podobne zgodbice sem tipkal pred desetletjem in več ☺
A sedaj pa imaš že kratki stik-;))
A sedaj pa imaš že kratki stik-;))[/quote]
dolge intenzivne “stike” imam ♥
praktične vaje
Super zgodba, bi z veseljem doživel kaj podobnega in zagotovo bi tudi mene noro zagrabilo v takem trenutku.
Hehe, zanimive zgodbe. Meni se je dostikrat podobno zgodilo ampak sem bil v obratni vlogi. Ne malo krat sem potem tudi katero pofukal.
Enkrat v turski sauni:
Sedim in se namazem z medom, nasproti mene ena gospodicna okoli 28 let. Ponudim ji med. Govoril sem anglesko, ker sem zelel, da je cimbolj diskretno in neobvezujoče (pac prisel, pofukal in cao sistem). Sprejme in se tudi sama zacne mazat. Jaz se obcasno namazen tudi po kurcu ki vedno bolj narasca in stopnjujem tempo. Pogleduje proti meni. Ponudim ji se med in spet sprejme. Sedaj si ga ze kar odkrito povedano drkam..tudi ona se maze vedno bolj med picko. Ponudim ji, da jo namazem po hrbtu. Obrne se, tako da je z hrbtom in ritjo proti meni. Mazem jo po hrbtu, riti,…in kar naenkrat mi kurac zdrsne v njeno premoceno picko….zanimiv dan za sproscanje v sauni. Ona je bila v tipom in prijatelji, tako, da je bilo vse v top diskretnem vzdusju ampak adrenalin in uzitek je bil pa zaradi tega se toliko vecji. Takih in podobnih zgodbic imam malo morje in bi lahko kot kaksen pomemben general, ki napise svoje spomine verjetno tudi jaz vse skupaj povezal v neko knjigo spominov fukanja neznank v wellnessih. Na zacetku, ko sem zacel hodit v saune sem dobival signale ampak jih ne prepoznas; niti ne pomislis na kaj taksnega. Potem z casom pa vedno bolj vidis…in tudi vedno bolj se ti dogajajo taksni in drugacni pripetljaji. Tako, da zgodba avtorice je kar se mene tice povsem resnicna, jaz bi rekel, da to kar se je njej zgodilo je nekje mehka razlicica mojih pripetljajev. Da ostane samo pri rajcu je ze kar cudez saj si ponavadi oba v navalu strasti zelita fuk.
Je pa ena stvar, ki me precej moti po savnah in sicer pedri. Predvsem ti stari pederski pedofili, ki te dejansko zasledujejo. To me je vedno odbijalo. Sedaj naceloma ce se je pozene kak peder za mano, pa takoj isti hip ko pride v sauno zapustim prizorisce. Vecina jih namig razume, imas pa cvetke z IQ sobne, ki se kar vztrajajo…no tem pa tud ne smes ostat dolzen in ce vidis, da se kar vztrajajo reces da prosim, ce ne hodijo v isti savno kot ti. Naceloma ne bo protestov in imas potem mir. Aja, pa moti me se uriniranje pod tuši in šmrkanje po tuši, eni moški si prav na glas pučejo nos pod tuši. To najbolj vidiš v kakšnih cheap variantah wellnessov, kjer je veliko teh balkancev, ki seveda nimajo osnovnega pojma o bontonu. Naprimer v kaksni Fontani v MB bo taksnega obnasanja ogromno medtem, ko bo v Orhideliji v Podčetrtku to ze bolj izjema. Je pa zanimivo, da je pa potem v Termaliji, enako Podcetrtek samo cenejsi del pa spet podobna zgodba. No pac drhal je drhal al kaj naj recem…zato ce je sansa, grem raje v malo boljsi wellness kjer se potem dejansko sprostis in uzivas.
Ženska40
Ne vjerujem da nista seksala, ak ju je toliko uzburio da nista svršila skupa,I prvi i drugi put.
Imam i jaz dosta zgodbica al to se ne piše po forumima niti ne govori prijateljima.
Kaksne zgodbice pa imas? Kako si nadlegoval zenske po savnah? To je pač stalna praksa vas bosancev 😉 Seveda, da tega ne boš razlagal okoli 😉
Jaz ne hodim u saunu niti nadlegujem nobene. Kad sam bio mlajši i samski su same došle kad jih je srbilo. Ali sve su se držale kad su bile u društvu kao da me ne poznaju.
To je bilo kad sam još radio u iliriji i koliskoj.
Mogu samo reči da su ženske više varaju nego si neki misliju. Ali pametne ne govore o tom.
Jaz sem hodil v savne in veliko lepega vidis. Se pa brijem in vsaka je pogledala in tudi pobozala v kaj vec se nisem spuscal. Morda kdaj. Je pa lepo videti urejeno med nogami.
2004 me je moja tako zrajcala v savni, da sem jo odvlekel na wc in od zadaj nategnil v češplo.
Forum je zaprt za komentiranje.