Rajderček…..
******************************************************************************************************
******************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************
*****************************************************************************************************
***************************************************************************************************
*****************************************************************************************************
*************************************************************************************
****************************************************************************************************
*************************************************************************************
********************************************************************************************************
Jest tudi nekoga iščem, pa ga ne najdem in
ne najdem. Kaj mi je storiti, revi ubogi, sroti
srotasti? Komu naj cmočka pošljem, koga naj
objamem z vso preostalo strastjo, ki mi je še vedno
ostala po tem, ko sem jo zlila z vso ihto na ……………
Ej, sem že tuki. Možakarja pustila na žuru,
sama tuki, zdej šele bo žur, do tistih jutranjih
ur, ko bom spet taksist!
Pozdravljena, gmajna, heloooooo!
Rajderček, si pa presenetil, resda no!
Ja, moža sem peljala na žur, ane! Zdaj sem
spet tuki in čakam, da me pokliče (računam,
glede na to, da bodo šli tudi v disco!) tam ob
enih šestih zjutraj in zdaj jasno imam tudi
jaz žur, tuki doma. Zdej grem po en pir, pol pa
hitro v dir …………….