Raje imajo vibratorje kot moške
Kolegica dela v erotični trgovini. Menda prodajo cel kup vibratorjev. Ženske, sploh samske, si pomagajo z umetnimi tiči.
Moški, konec je z nami, ženske imajo raje plastiko kot moške.
Ni čudno, da na tinderju mi odziva s strani žensk.
Ni čudno, da ni ženskam do moških.
Kam smo prišli. +Ženskam se je zrolalo do kraja.
konec je, 30.03.2025 ob 23:18
Kolegica dela v erotični trgovini. Menda prodajo cel kup vibratorjev. Ženske, sploh samske, si pomagajo z umetnimi tiči.
Moški, konec je z nami, ženske imajo raje plastiko kot moške.
Ni čudno, da na tinderju mi odziva s strani žensk.
Ni čudno, da ni ženskam do moških.
Kam smo prišli. +Ženskam se je zrolalo do kraja.
Jaz dobro kuham in ne težim, pa me tudi večkrat uporabijo namesto vibratorja.
Moj bivši je rad nakladal o ženskah, ki so menda vse po vrsti frigidne. Najprej vsa presenečena kako, da ne bi ena z njim uživala. Ja, od začetka je bilo fajn. Potem pa je tudi mene vse minilo. Vsakič znova pričkanje ali bo kondom ali ne. Jaz sem ga seveda hotela, on bi pa samo pazil (pa je že par ženskam naredil otroke, ki jih ni planiral). Ej, me je vse minilo. Ja, bolje vibrator.
En tip mi je bil všeč, še preden je kaj ratalo, je imel predavanje kako je seks s kondomom mimo. No, nisva probala. Me je že prej minilo.
Kar ste skuhal, pa še pojejte.
Ženska je drzica in ne vas suženj za kuhanje, pranje,likanje, pospravljanje in rojevanje in vzgojo otrok. Predvsem za vami dragi packi!
Eno svijno manj, je čas za vibrator, čas za sebe in spocitost.
Redki moški so sposobni partnerstva. Njihove žene se ohranjajo lepe, niso zgarane, zadovoljne in voljne…nekateri pač znajo z ženskami in so v zakonu zadovoljni.
Ženske sploh ne vedo, kaj zamujajo. Saj ne rečem, da za silo vibrator ni dober, ampak to še zmeraj ni naravni tič. Tudi fleshlight je dober za spraznit, ampak to ni naravna lulika. Moški se tega zavedamo, zato iščemo ženske, čeprav imamo vsak svoj fleshlight in desno roko. Ženske še niso prišle na ta nivo. Ko jo bo nekdo “napumpal”, da si ji bo od užitka mešalo, bo začela drugače razmišljati.