Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek rak na želodcu

rak na želodcu

Mož že kar nekaj časa, krvavi, ko gre na blato. Krvavi tako kot, da recimo ima drisko…se mu kri kar vlije. Danes je šel k zdravniku ta mu pa je odstranil en polip in rekel, da ima pretrgano sluznico. Vendar mu ni jasno odkod toliko krvi. Mož mu je rekel, da ga tudi boli želodec in ko je opisal bolečino je bil zdravnik kar zaskrbljen. V torek ima še pregled za želodec.

Mene je pa sedaj strah.

Mož npr. nima glih najboljše prehrane…dela do poznega in vmes ne gre pojest nič, ima stresno delo….drugače pa ni slabokrven ali švoh

Kakšni so npr. prvi znaki raka na želodcu
Kakšni so znaki rane na želodcu.

Sej vem, da ne smem gledat na najhujše….samo me je strah, da bo najhujše

hvala

Če krvavi rana na želodcu oz. dvanajstniku, je blato skoraj črne barve, vsaj tako je bilo pri mojem očetu.

Tako je. Pri krvavenju iz želodca je blato črne barve.

Po tvojem opisu sodeč gre za težave s črevesjem.

Jap.

Pregledajo naj mu črevesje in ne želodca. Ne razumem kakšnega zdravnika ima tvoj mož, da ga ne napoti na pravi naslov.
???

kaj pa hemooidi ?

hemoRoidi

polip na materničnem vratu mi je povzročal krvavitve, da sem bila prepričana , da odhajam na oni svet, tako, da tudi polipi na ćrevesju lahko povzročijo hudo krvavitev

prav imaš, ne razmišljaj najslabše, temveč pozitivno

srečno Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!

Moj svak je imel raka na želodcu in prvi znak je ravno bila slabokrvnost, začel je hujšat in počutil se je izredno švoh. Sveža kri ponavadi ne pomeni kaj resnega, bolj je zaskrbljujoča temna kri, vsaj tako smo bili informirani.

Upam in želim, da ne gre za kaj hujšega in da bo kmalu bolje.

Lp

Moj svak je imel raka na želodcu in prvi znak je ravno bila slabokrvnost, začel je hujšat in počutil se je izredno švoh. Sveža kri ponavadi ne pomeni kaj resnega, bolj je zaskrbljujoča temna kri, vsaj tako smo bili informirani.

Upam in želim, da ne gre za kaj hujšega in da bo kvamu bolje.

Lp

Tudi temna kri še ne pomeni raka. Naj zahteva poleg pregleda želodca tudi pregled črevesja – priporočam kliniko Iatros na Parmovi, delajo tudi preko napotnic.
Sama sem pa pri rani na dvanajstniku bruhala kri (temno kot čokolada), na blatu pa ni bilo sprememb.

New Report

Close