RANČ BURGER VENIŠE – POHVALA
Rada bi pohvalila in se zahvalila osebju Ranča Burger v Venišah nad Mozirjem, kjer sva nedavno imela poročno slavje. Vsi tam zaposleni se zelo trudijo, prostor za poroko na prostem je super, hrane ne moremo prehvaliti, hotel s prenočišči pa je tudi nekaj posebnega, tako da smo nekateri tam ostali še eno dodatno noč…
Res priporočava, imajo namreč ogromno izkušenj z organizacijo porok, zato veliko pomagajo že pri samem načrtovanju, morebitne dileme in zaplete pa smo zmeraj reševali odkrito, hitro in predvsem učinkovito.
Pozdrav,
S in D
“Nekdo ki se ne strinja”, dobro ugotavljaš, da je drugače gledati s perspektive gosta kot pa s perspektive neveste in ženina. Je pa zanimivo, da so ravno stvari, ki jih navajaš pod točkama 1 in 3, tudi naju zmotile. Glede uniform sva na svojo pripombo dobila odgovor, da so to bavarske uniforme v stilu ranča in da se jih da razpoznati že od daleč. Jaz jih recimo nisem, pa tudi mnogo svatov, ki se seveda vsi niso poznali med sabo, ni vedelo “kdo pije, kdo nosi”…
Kar zadeva postrežbo, je res v nekem trenutku bil problem, ker so bile steklenice na mizah prazne, zato sva oba, razživcirana zaradi drugih stvari (glej moje drugo sporočilo http://med.over.net/forum5/read.php?74,7146312), resno zatežila in potem se je uredilo.
Na hrano pa res ni nihče imel pripomb, tu je tudi zelo odvisno, kaj izbereš na meniju.
Teh negativnih stvari prvič tu na forumu nisva niti omenjala, ker dejansko se osebje tam vseeno zelo trudi, vsaj z najine perspektive, ki sva bila zelo razočarana po drugi plati (glej moje drugo sporočilo http://med.over.net/forum5/read.php?74,7146312), sva dobila tak vtis.
Ja tale “Bavarska uniorma” me je pa zelo lepo nasmejala. Sem si šel takoj ogledati k stricu googlu kakšne bi naj bile Bavarske uniforme in sem skoraj krepnil od smeha. Bavarska unifoma je v stilu krila oz.kot so včasih rekli “jodlarska” malo spominja na kako Hajdiko z dvema krigloma v roki in kitko (kje sem že videl to sliko??), oni pa so bili oblečeni vsak v svoja domača oblačila po stilu oblečem kar mi pride pod roke. Pa ko bi vsaj imeli vsi svoje domače elegantne črne hlače in npr. srajco vsi v eni barvi, bi človek celo dobil vtis da je na poroki. Kar se pa tiče truda žal jaz nisem dobil občutka, da bi se kaj pretirano trudli. Meni se je zgolj zdelo, da delajo ker pač morajo in ne delajo tega s srcem. Kar sem izvedel potem je še potrdilo to, saj naj bi bila tam zaposlena zgolj ena oseba kot natakar, ostali delajo na “šverc komerc” očitno in seveda potem ne moreš pričakovati neke strokovnosti in lojalnosti od osebja. Mi je pa zelo žal za vaju (sem prebral omenjen post), da nista imela sreče z bendom, to kar se je dogajalo res ni ničemer podobno. Saj gostje vedno kaj pripomnemo, ampak upam, da kritik ne jemljeta osebno, saj na določene stvari človek nima vpliva, saj poročiš se ne vsako leto da bi vedel kaj je ok in kaj ne :). Res pa verjetno ne more biti prijetno poslušati kritik na račun poroke. Sam zadeve ženinu in nevesti nisem razlagal (verjetno sta se že sama dovolj sekirala če ju je motilo), povem pa takole če me kdo vpraša svoje mnenje al pa če kdaj na to temo kako rečemo(če je ok pohvalim, če ni pograjam). Zagotovo pa meni ne bi bilo všeč če bi nekaj plačal in bi potem zadeva požela več graj kot pohval na tako pomembnem dnevu.
Drugače pa ne skrbita, poroka je zgolj en dan in po poročnem dnevu se hvala bogu ne pozna kakšen bo zakon 🙂
saj če je kritika pravilno časovno in količinsko dozirana je vse ok, hhehe…
tudi midva sva naknadno od svojih gostov slišala nekaj pripomb čez osebje, ampak zdaj se enostavno ne bova več obremenjevala s tem.
naj pa velja priporočilo za tiste, ki se v bodoče nameravajo tam poročiti – že pred poroko se zmenite glede uniform (naj vam jih pokažejo) in zahtevajte sprotno prinašanje pijače, da gostje ne bojo žejni.
Prvo kot prvo, smo zelo veseli za zahvalo. Glede naše uniforme bi vas prosila, da se ogledata http://www.alpenwahnsinn.de , ker od te firme smo kupili naše uniforme, res je, da niso običajne, ampak mi smo se odločli, da za našo lokacijo in ambietent ne bomo nosili klasiko.Večinoma gostom je ravno to všeč. Vsaka poroka je pa sigurno bila, večkrat tukaj na ogledu, in so lahko ugotovili kako izgledajo naše uniforme. Natakarji so vsi iz te stroke in delajo na porokah, na Veniše že več let.
Vedno smo pripravljeno, poslušat vaše kritike in pohvalo. Želimo vsem lep večer 🙂
Natascha Povše Burger
Ko sem tole videla sem rekla da moram še jaz pokomentirat. Zelo lepe uniforme in res Bavarski stil, ampak žal teh oblek tudi na poroki na kateri sem bila jaz natakarji niso nosili (škoda – pregledala sem celo stran) ker verjetno bi gostje takoj vedeli, da gre za uniforme, če pa so imele natakarce slučajno gor “bavarski modrček ki je na strani” pa ne vem ker v to se nisem poglabljala. Vem pa da sem videla tudi jaz natakarje oblečene v črne hlače in majico od doma.
ŽIVJO!
Vidim da ste se zelo razpisali glede kritik na ranč burger veniše.Zanimivo da lahko gre na eni poroki toliko narobe da ljudje ,ki pridejo kot gostje na poroko vidijo vse drugo kot pa da bi uživali na poroki z mladoporočencama. Bila sem na poroki letos julija in jaz lahko dam le pohvale glede vsega vklučno z oblekami natakerjev. Obleke so zelo lepe in v stilu z rančem. Najlažje je pa kritizirati preko foruma kjer se ti ni treba predstaviti.Zanima pa me kako bi vi ,ki kritizirate izvedli takšno poroko. Ranč bruger želim vam še veliko uspešnih porok in kar tako pogumno naprej kajti pri vas je zelo lepo in predsem poroke so fantastične in lepo organizirane. Kar se pa tiče kritik se pa brigajte zase. Lep pozdrav vsem predsem pa kolektivu na ranč burger Veniše.
Lep pozdrav TANJA
Tole pod POHVALO je pa čisti stil lastnice …. Nataša dobro spisano…tisti ki ne poznajo bi še nasedli podpisu “Tanja”.
1. Nihče od zgoraj omenjenih ni pisal da je šlo vse narobe, saj jaz nisem razbrala.
2. Ljudje so verjetno napisali kaj so videli in iz razbranega sklepam, da na vseh porokah ni oblek.
3. Marsikdo poda kritiko tudi v živo in bi to vsak normalen gostilničar sprejel kot možnost za izboljšanje, vendar žal tukaj ni tako (tudi za dis se verjetno ve kdo je in ni anonimna).
4. Kako bi ljudje ki so na forumu organizirali poroko ni relevantno vprašanje….saj se ne ukvarjajo s tem in verjetno z razlogom, če se pa s tem ukvarjaš pa bodi strokoven in če kaj ni ok sprejmi kritiko in to popravi in ljudje o tem ne bodo več govorili (tako se to dela poslovno). Tu si je potrebno zapomniti sva pregovora “Dober glas seže daleč, slab še veliko dlje” in “Gost je kralj”. Tako da ne kritizirajte gostov, ki imajo svoje mnenje in za enkrat še živijo v demokratični državi in ga lahko izrazijo, ampak naredite nekaj da takih stvari ne bo.
5. “Kar se pa tiče kritik se pa brigajte zase” – tole pa pokaže raven inteligence avtorice…. verjetno se nevesta in ženin ki nista bila zadovoljna “brigata zase, saj sta zadevo plačala”, ostali pa tudi lahko izrazijo svoje mnenje. Draga Tanja ko boš naslednjič jedla v kaki restavraciji npr. pokvarjeno hrano bodi lepo tiho, pojej in se brigaj zase ter o tem ne povej nikomur.
6. Draga Tanja drugače pa je razvidno da si Nataša ali ena izmed njenih prijateljic ali celo fantička ki ga imaš… če si bila na eni poroki julija kako torej lahko trdiš in zaljučiš “Ranč bruger želim vam še veliko uspešnih porok in kar tako pogumno naprej kajti pri vas je zelo lepo in predsem poroke so fantastične in lepo organizirane. ” ? Zanimivo a ne, da se lahko človek z enim stavkom izda….
Predlagam, da se ne odzivate več na temo in se raje posvetite organizaciji porok in ostalim stvarem ker vse tole nima smisla in pustite ljudem da izrazijo svoje mnenje. Je povsem nedoraslo, da se pohvalam odzovete lepo in pod svojim imenom, kritike pa ostro kritizirate in napadate in se podpisujete kot “tanja”. To je povsem nedoraslo in ne sodi v poslovni svet.
Pozdravljena sosed-a,
moram te obvestiti, da jaz niti slučajno nisem Tanja, in verjemi, da mi ni niti najmanj v interesu pisati samohvale pod imenom drugih. V kolikor imam kaj za povedat, bom to storila v svojem imenu in če bi me tako poznala, kot praviš, bi to tudi vedela. Jaz ne vem kdo si? Mogoče si kakšna natakarica, ki je kdaj prišla pomagati in se zaradi svojih pretiranih spoobnosti ni uvrstila v stalno ekipo, ali pa razlog tiči kje drugje. Sama ne vem in se tudi se ne bom pretirano obremenjeva s tem. V tem poslu sem dovolj dolgo, zato se popolnoma zavedam, da je vsaka kritika in odprta beseda vedno dobrodošla. Prepričana pa sem, da naši gostje nikoli niso dobili pokvarjeno hrano ali kaj podobnega, ker bi se pa kaj takega res hitro razvedelo in poročni pari ne bi že zdaj potrjevali terminov za poroke za drugo leto. .
Očitno pa je, da imaš tudi neke osebne problem z mano ali pa z “fantičkom”, kar pa vsekakor ne sodi tukaj sem Dobro veš, kje me najdeš in se lahko osebno pogovoriva
Vsem skupaj želim lep in uspešen dan.
Natascha Povše Burger
ZIVJO!
Jaz vsekakor nisem gospa burger in tudi nikoli ne bom in vsekakor mi ni ime natasa ampak sem tanja. Ni lepo da to eni pisete in si namisljujete kar ni res.Zakaj sem pa napisala da jim zelim se veliko porok je pa zato ker sma se z nevesto pred njeno poroko zelo pozanimale o ranc burger venisah in o njihovih porokah in sma dobile same pozitivne odgovore in tudi gospa burger nama je dala meile in stevilke od porok ki so bile ze na venisah in so nama dali tudi vse informacije tako pozitivne tako tudi negativne.Tako da soseda ni lepo da taksne pisete sploh pa da nekaj obtozite kar ni res.
LEP POZDRAV TANJA
P.S.
Gospa burger upam da vas nisem spravila v nerodni polozaj;SE OPRAVICUJEM
TANJA