Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Randi

Randi

hihihihi:)))))))

The best in life is free

Jaz sem za sirov burek !!!!!

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

izzivaš danes..izzivaš…….pa ne samo mene…le glej malo….mislim pazi se…….

leta letijo - iščem stevardeso.....

Koze so fajn, ker ji zadnje noge vtakneš v škornje, da ne more spizdit, pa za dober grif se zagrabiš spredej za roge :))))))))))))

depiliran burek?…hahah

Ne ampak takšen ki ne bo imel nobene dlake noter haha

hahah….nepobopolšljiv si…..
ali bolje neuničljiv…….

čeprav…..khmm….zanimivo…….le kaj bo, če stelčka ne bo uresničila obljub?..khmm

Jo bomo obrili, a ?

:)))))))))

po jeziku..:))

The best in life is free

Ma pomoje ja, dej….. če bo treba kako cunjico dol vršt nepričakovano…. :))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Ma kej maš vse kukuše doma? hhaha

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

a do nazga……………..hahahahahahaha:)))))))))))))))))))))))))))))))

The best in life is free

Al pa samo do kolen…. :)))))

:))

Od kolen gor…al od kolen dol?:))

The best in life is free

Kaj bi ti rajši? :))))

BOš mela globok dekolte? :))))) Jst se bom potrudla…. :)))) Samo rabim en dober modrc….

hahahaha………

Ma glede na to, da jaz zgoraj nimam glih ne vem kaj za pokazat….se bolj nagibam k spodnjemu “kosu”:))))))))))))))))))

Hmmmmmm…………..kaj se zdaj to pravi? Da moram met minico al kako?:))

The best in life is free

jaz pa očala…da mi ne bodo oke vun stople…hahah

ne seri…….spodobnost, draga moja..spodobnost…a bi rada težave?

Ti, ki maš lepe noge, kaži noge……. jst bom noge rajš skrivala in se bom slekla zgoraj…. :)))))

Ja…. ti boš prvi tam….. :)))

ccccccccccccccccccccc:)))))))))))))))))

kdaj si pa ti že imela priliko videt moje noge?:)))))))))))))

hehehe…no ja….priznam pa…da jih ne bi zamenjala….nogic mislim..:))

ti si pa kar dej spet tak dekolte kot si ga imela lani…da bodo tipi v žvaniment padali….hahaha

The best in life is free

ah dej, dej, dej…:)

kdaj si pa ti postal tolk spodoben gospod?:))))))))))))))))))))))

Sej ne bi nič rekla…če ne bi pred kratkim prebrala ene par tvojih temic na forumu sex v mestu..:)))

hja……….Razo pa spodoben….aha..:))))))

njokolo!!:)

The best in life is free

Ne moreš skrit…. tudi, če so kavbojke čez….. ma enkrat sem te vidla tudi v kiklci…. :)))

🙂

Ma ki si pa ti mene v kiklci vidla?:)))

ti Lara….mam eno prošnjo…:))

Mi tamali spet po glavi skače…če boš kej…ma da ne rečem na cajti…moram rečt…če boš na volji…mi lahk pogledaš za en komad….”Lepa nuna”…poje Zlatko Dobrič…pa še ena šjora zraven…mislim, da je neka Tadeja…

Ma mojmu pikiju se roooooooooooooooola…. “Mama…dej prekopiri, prosim, prosim, prosim…”….

:)))))))))))))))))))))))))))))))

če boš na volji no…:)

The best in life is free

Đizus, kaki komadi….. moj computer ne mara take muske….. :))))))

grem pogledat…. 🙂

hahahaha…se mi je kar zdelo ja…:)))

Boš že vidla….še marsikaj boš poslušala….hihihihihihihi

The best in life is free

New Report

Close