Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Randi

Randi

Ne si mislit…… ne, ne…. :)))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

o jajaja..:))) hahahaha…

Zarečenega kruha se največ poje….hehehehe…. Hecam te!

:))

Ti…ko zdaj pogledam okrog sebe….je tako, kot da bi bomba padla….cunje po celi dnevni sobi….tamala dva norita kot zmešana….skratka….rompompom….

In veš kaj….sploh se ne sekiram! Raj pišem dalje…in surfam po netu….hahahaha

The best in life is free

… se moraš in to še danes !

… da bom jutri lahko prekontroliral, če je OK ! …. :)))

… prijatelj – starejši dedc, že v penziji – bi na tole izjavo strokovno izjavil

” V tej bajti se imajo radi ! ” … ker če je vse spucano, spravljeno, porihtano …. ni cajta za “muci – buci” … :)))

Kr tko naprej .. :))

…ja pa kaj se..

jest se ze ne bom.. in tud ti me ne bos kontroliral.. :)))))))))))))))))))))))))))))

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))))))))))))

ma ima ljubavi ovdje…:))) hahahahaha

The best in life is free

aha….ja pa ja de…:)))))))))))))))))))))))))))))

bom nardila tik pred zdajci….da bo frišno…hahaha….

jaooooooooooooooooo presneti dedci…..hihihihihi…

p.s. tud jaz čakam tisto kofe………..:)))))))))))

The best in life is free

dec pa mora met brado veš…:))

Kar tako naprej!

:)))

The best in life is free

… da moram jutri prit z brado od dedka mraza ? … :)))

Si kolesaru včeraj po Parencani? Mi smo bli v soboto…… matr je blu lepuuu:))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

hahahaha….ma si mi ti ena pojava…:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ti s pa čist o.k. tak kot si…:))))

cmokkkkk

The best in life is free

… ti moraš drugič it z nami + tvojga muca zravn ! … smo taki šou nardili … :))))

Pero smo bli pridni – smo šli isto turo ku jst in ti + še v Mesečev zaliv

Smo pa bli v Portorožu glavna atrakcija, ker smo se pripeljali z bicikli na uni leseni pomol pri toboganu in se potem kr ulegli na pomol in se sončili v komplet kolesarski opremi s čelado na glavi … potem pa je prišel še ostali del ekipe …. je prnesu še pecivo, piškote ipd. … :)))

Čaki ti pošljem zdej slikce

Supercaaa:)) Gremo skupi drugič…. :))

Se gre pa lahko komot iz KOpra, ker je steza urejena…. :))

… boš vidla slikce … mi smo štartali kr s Socerba dol …. po avto cesti …. :))

Jst sem pa gruntala kaku maš slike sz Socerba tam….. Đizus…. kaku pa pol nazaj? Jst glih gagnem…. :))

… dej, dej pr takih “pljučih” ne moreš kr gagnt … :)))

Samo škerc s tem Socerbom – ena pupa si je zaželela videt, pej smo nrdili še đireto do Socerba

Ma kaj ti nesi dobila popolnega vabila za ta randi??? U priponki so bla natančna navodila od Saškota kaku se tu nrdi!!!!!;-)))))))))))))))))))))
Ti mu samu reci, ti bo takoj poslau še enkrat;-))))))))))))))))

New Report

Close